Čas

59%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Čas mě tedy vůbec neurazil a trošku mě překvapilo velmi nízké průměrné hodnocení.. ale každému se líbí něco jiného.. Mě tento nápad opravdu oslovil a hltal jsem každou vteřinu obětí pláže, kde každý stárnul každou hodinu o dva roky. To, že tam byli uvěznění kvůli vědeckým pokusům mě také neurazilo a bylo to celkem logické vysvětlení útrap všech aktérů.. Korál.. nechám bez komentáře :) Pěkná práce maskérů, dobrý nápad. Slušné sci-fi s béčkovými momenty.. ale prostě mě to bavilo.
avenis
avenis
8 145 bodů
4
Nemám ráda horory a tohle se chvíli jako horor tváří. Naštěstí jen takový plytký, nepříliš děsívý. Bohužel, plytké je to celé. Myšlenka překotného stárnutí je docela dobrá. Navozuje myšlenky, co by člověk udělal, kdyby mu zbýval poslední den života a nedalo se s tím nic udělat... Ale zpracované je to mizerně. Buď je špatný překlad plný nicneříkajících frází a nebo je to tak napsané v originále. Tak snad jen ten plakát se povedl.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
5
Když jsem si četl o čem ma film pojednávat,řekl jsem si že to zní zajímavě,příběh se tvářil originálně..na začátku filmu jsem byl plný ocekavani,nezačínali to špatně,typické seznámení s herci,probíhalo dobře.Dorszili na pláž a začli stárnout,a to jsem si říkal- sakra smrdí to jak Béčkovej film.a bohužel tento pocit mě neopustil už celý film,a rozuzlení?to bylo opravdu tak slabý že sem na něj hned radši zapomněl
aquiver
aquiver
2 107 bodů
4
Ztráta času. Nepříliš povedený film, tolik nesmyslů a nelogického chování postav, že zůstává rozum stát.