To nic, drahá

68%
To nic, drahá

Režisérka oceňovaného nezávislého snímku Šprtky to chtěj taky, který byl jejím debutem, se tentokrát zaměřila na psychologický a mysteriózně laděný příběh odehrávající se na americkém maloměstě 50. let. Na první pohled dokonalé manželství Alice a Jacka skýtá znepokojující manželovu temnou stránku, která začne pomalu vyplouvat na povrch a otočí partnerský vztah naruby.




Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Bavilo mě to hodně.. sci-fi thriller že staré školy a to nejen dokonalým retro lookem.. ono to opravdu vypadalo do poslední chvíle, jako luxusní retro psychothriller.. lehce vykradený Matrix a Stepfordské paničky mi prostě sedly a čekal jsem na mírně předvídatelný závěr.. spokojenost.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Nefunguje to ani jako zajímavě zkonstruovaný fikční svět, ani jako Twilight Zone anekdota, ani jako alegorie. V ničem to vyloženě neselhává a tenhle typ filmů obecně mám rád, proto se vyškrábu k nadprůměrnému hodnocení, ale jinak hlavně asi teda zklamání. Olivii Wilde bych za to neplivnul do obličeje, ale ani moc nezatleskal teda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Skandály kolem natáčení ověnčené psychodrama, které ale vůbec není tak špatné, jak by člověk po těch neshodách na place čekal. Lubetique kouzlí a Wilde mě za kamerou začíná zajímat čím dál víc. 7/10


Dodatečné informace

Původní název:
Don't Worry, Darling (více)
  • USA To nic, drahá
  • USA Don't Worry, Darling
Premiéra v ČR:
22. 9. 2022
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
86,7 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
To nic, drahá je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch