Maxinožka 2

60%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Pokračování Maxinožky se podle mne vydařilo lépe než první díl. Líbila se mi samotná myšlenka filmu, ale nevím jak jí docení dětští diváci. Co mne naopak opět zklamalo tak byla vizuální stránka, která se od prvního dílu nijak nepohnula a opět působí trochu odfláknutým dojmem. Takto to vidím na trošičku lepší průměr.
Riverdon
Riverdon
7 379 bodů
3.5
Po dobře přijatém prvním dílu je dvojka uchopená diametrálně jinak a velmi špatně. Nebude chápat už začátek se zvířátky, co vaří a řídí auta a říkáte si, že režisér a scénárista začali asi senilnět, když tohle dopustí. Ale v druhé polovině otočí o 180 stupňů, zvířata upozadí a příběh o ekologické záchraně Aljašky a likvidaci bomby je nejednou akčnější než James Bond.
jaroslav-hejkrlik
17 bodů
10
Maxinožka dvě, člověk by řekl, že to bude nastavovaná kaše. Ale není, Maxinožka starší využije své popularity a vydá se zachraňovat krásnou přírodu na Aljašce před společností která zde chce těžit nepříliš čisto těžbou ropu. Ale bohužel když se něco má pokazit, tak se to pokazí, tak nastupuje Maxinožka junior do akce. Filmu bych dal 101 %, ale nejde to, proto jako u jedničky dávám 100%.