Matky

42%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
3
A máme tu další Českou vztahovat komedii, která není ani trošku vtipná. Ani jedna postava z toho "babince" mi nebyla sympatická, nudné vody občas rozčeřil Jirka Langmajer a starší matadoři v roli prarodičů. Příběh předvídatelný, stokrát viděný.. Nechápu, proč bych se měl dívat na pesimistickou komedii, která ze mě vysála energii na zbytek dne.
avenis
avenis
7 963 bodů
6
Tak abych byla objektivní, myslím, že děj dokonale odráží myšlení a chování mladých žen dnešní doby. Říkat, že je to blbost, protože MY jsme se tak nechovaly, by bylo krátkozraké. Ale možná právě pro tu autenticitu, neodnáším si pocit, že bych to chtěla vidět znovu. Mimochodem, ten domeček je super, klidně bych se pustila do renovace. (14.11.2021)
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 175 bodů
2
Další Česká ptákovina, na kterou se nedá dívat. Dej jalovy, herci okoukani, fráze trapné. Prostě Česká vykradacka Matek na tahu, až sexu ve městě, ovšem velmi nepovedene.. Komedie? Spíš zosobneni české kinematograficke hlouposti až trapnosti
InJo
InJo
1 832 bodů
4
Moc bych přál divákům povedenou českou komedii ze (současného) života, ale opravdu nedokážu moc pochopit, že by mohla někoho skutečně rozveselit tahle téměř koncentrovaná deprese, která rodičovství na příkladu čtyř mladých matek a jejich partnerů líčí div ne jako to nejhorší, co vás může v běžném životě potkat. Samozřejmě, že mít/vychovávat dítě/děti není vždy ani zdaleka jen radost a zábava, tenhle film ale budí zatraceně silný dojem, že jeho tvůrci chtějí každého od pořízení si dítěte co nejvíce odradit. Předpokládám, že jejich záměr byl v podstatě opačný, v tom případě se jim ale tahle herecky hvězdně obsazená "komedie" tak úplně nepovedla.