Chůva na zabití: Krvavá královna

60%
Chůva na zabití: Krvavá královna

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Překvapivé pokračovaní. Po tom co v prvním díle všichni umřeli jsem další díl vůbec neočekával,ale v Hollywoodu nikdy neříkej nikdy. McG však přišel se zajímavým nápadem na pokračování,které má sice své mouchy v rámci logiky,ale snaží se je zamaskovat humorem a krví. Vrací se tak všichni známí z prvního dílu a nutno dodat,že je to setkání opravdu zábavné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zatímco v jedničce se to všechno sešlo, tady toho skvělého už bylo přece jen o něco míň. Pořád ale fain oddychovka, kdy zamrzí jen málo Samary a trošku na sílu naroubované vtípky (místy jak z 8. dílu prciček). Krvavé scény pořád gut. 6.5/10
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Té zbylé mrdky, co zbyla na monitoru ještě neseschla, a další várka bílé a lepkavé tekutiny, hojně překročila svoji míru. To se bude lehce seškrábavat! Samara a Kool & The Gang znovu přichází, a z čela novou generací dizny smíšků, kteří se dosti uchechtávali nad tím zhuleným negrem z Osmý míle, jak totálně cool zdissoval eminema. Prej, že není Casper, kurva! No ty vole, jasně že ne, duchové jsou bílý, ty vole, nech mě aspoň vydechnout, brácho! Šílenství a trumpoty Kristového jezera, krasojízdně pokračujou, a když budem ignorovat tu opakující smršť vrstvované cibule, která měla i předtím ty vrstvy dost ukvapené, a nepřetržitě trapné, a trestuhodně infantilné. Ale alespoň tu jednu hvězdu jsem té chůvě dáti musel, aby ta Samara měla nějakou pozitivní recenzi na iCunt, a aby těch pozitivných případů nebylo na stupnici 5, tomuhle se radši úplně vyvarujte, protože po dálnici D1, se schyluje k zimní bouři. Ne vážně, kolik mi musí odumřít mozkových blání a Chromezomů, abych se nad tímhle ukuckal při pražené kukuřici, a paprice? 10%? 5%? Tak 1%? To už je zhola čirý nesmysl. Člověk používá jen 10% mozkový kapacity, to bych přeci musel být tak blbý, že by mi Adam Sandler přišel vtipný, haha nebuďte směšný! A mělo by se zakázat dělat v odpadech popkulturní odkazy na lepší filmy. Pokuty by jen letěli! A pozor chvilka potlesku, neznám ještě žádný film, který by kreačně dokázal zformulovat slovo "jebat", v jedné větě třikrát jinak, a jiným způsobem..

Dodatečné informace

Původní název:
The Babysitter: Killer Queen (více)
  • USA Chůva na zabití: Krvavá královna
  • USA The Babysitter: Killer Queen
Premiéra v ČR:
10. 9. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Chůva na zabití: Krvavá královna


Powered byJustWatch