Jack Reacher

84%
Jack Reacher
Seriálová verze úspěšné knižní série Lee Childa, v níž se hlavní hrdina Jack Reacher vždy přimotá k nějakému průšvihu.




Recenze: Jack Reacher

Kinobox.cz
85%

Druhá řada seriálového Reachera je skoro stejně tak dobrá jako ta první. V rámci jedné epizody sice tvůrci zaváhají, jinak však dokazují, že svému hrdinovi rozumí a není důvod, proč se netěšit na jeho další dobrodružství. Toho bychom se měli dočkat již příští rok.


kknk2
kknk2
2 949 bodů
7.5
Na první pohled nemám, co vytknout – Reacher splňuje všechny předpoklady pro úspěšný krimi seriál. Když to ale vezmu odjinud, musím podotknout, že jsem se nijak extra nebavila. Nejlépe to lze popsat slovy „ohrané“ a „americké“, a i když jsem milovník pořádných rvaček, tak i „nevhodně brutální“ v některých situacích.
Veronika Rada
Veronika Rada
906 bodů
10
po zklamání s Tomem Cruisem je tohle dílo požehnáním i když došlo k posunu v době nic z toho co Lee Child napsal v knize Jatka se neztratilo naopak. A každý kdo mám rád Easter egg může autora hledat v drobné roli. Už se těším na druhou řadu.
Sova
Sova
45 bodů
7
Seriálový Reacher se více podobá knižní předloze než film (zásadní rozdíl je v tom, že Reacher je OBR, což prostě Cruise nemá šanci zahrát) a z toho se odvíjí i určité situace i jejich řešení. Za mě ale měla první serie vetší šmrnc (druhou serii teď dokoukanou ještě nemám), asi hlavně tím, že tam jsem Reachera poznávali, druhá série s ním počítá prostě už jako s godzilou a tak nějak se to točí kolem toho, že je to obr a všichni se ho bojí (přehnaně řečeno). Za mě tedy první série (hlavně první díly 7-8/10 , druhá serie 6/10. Nějak to neurazí, ale upřímně, ta druhá serie, prostě to není ono. I charakter Reachera se mi zdá být trochu jiný (v 1. serii to byl obr, ale často řešil s rozvahou, násilí v podstatě jen když nebylo zbytí, v 2. serii mi přijde, že je to prostě bijec, který řeší primárně násilím, to za mě charakter postavy ponižuje. Ale celkově to dle mého patří k tomu lepšímu dnešní doby.


Dodatečné informace

Původní název:
Reacher (více)
  • USA Jack Reacher
  • USA Reacher
  • USA 리처
  • USA Ричер
  • USA Ричър
  • USA Річер
  • USA ジャック・リーチャー ~正義のアウトロー~
  • USA 神隱任務
Premiéra v ČR:
4. 2. 2022
Distributor:
Amazon Prime Video
Země původu:
USA
Čeština:
Jack Reacher je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch