Ant-Man a Wasp: Quantumania

50%
Ant-Man a Wasp: Quantumania
Americký film Ant-Man a Wasp: Quantumania je pátým ze série MCU. Scott Lang se po bitvě Avengers proti Thanosovi spolu se svými přáteli ocitá na nebezpečné cestě kvantovou říší. Ta je zavede až ke Kangovi Dobyvateli, mocnému protivníkovi, který se snaží využít energii říše k ovládnutí multivesmíru. Tým musí projít zrádnou krajinou a čelit hrozivým nepřátelům, aby Kangovi zabránil v uskutečnění jeho zlovolných plánů. Pouští se do bitvy o přežití, která vyvrcholí soubojem, jenž rozhodne o osudu celého multivesmíru.


Scénář:

Recenze: Ant-Man a Wasp: Quantumania

Kinobox.cz
40%

Ant-Man tedy nabízí úmorně nudné dvě hodiny, které jako by slibovaly, že nepříliš populární experimenty typu Eternals už se jen tak opakovat nebudou a že Marvel bude vypadat tak, jak jsme si ho zamilovali v prvních fázích. Quantumania vypadá jako algoritmicky sestavený shluk scén, které nějak evokují úspěšné marvelovky, aniž by chladný matematický vzorec chápal jejich úspěch či během jejich kombinace disponoval agendou, rozmyslem a názorem.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Tohle je opravdová superhrdinská mizérie. Scénáristický zmatek před modrým platném a totální digitální bordel se slabými záporaky, z nichž někteří působí vyloženě směšné. Ant-Man není a nebyl mým oblíbeným hrdinou, ale tady to došlo opravdu hodně daleko a na film je nejlepší rychle zapomenout.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Důvod, proč pořád koukám na Marvel, je upřímně řečeno ten, že se nechci vzdát časové investice, kterou jsem do toho už vložil, a možnosti o tom psát a vydělávat penízky. Ale tohle mě asi zlomilo. Představa, že budu muset v kině ještě někdy prosedět něco tak zbytečného, prázdného a nudného mě děsí.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
9
Třetí Ant-Man startuje 5. fázi Marvel Cinematic Universe a zvládá na jejím samotném počátku vyvolat chuť na další dobrodružství s konceptem mnohovesmíru. Třetí Ant-Man je velkolepý vizuální spektákl, kdy natáčení ve virtuálních studií přináší zajímavý svět koketující se Star Wars a Dunou, jde o svižnou a zábavnou podívanou, zároveň v něm fungují emoce i skvělý Jonathan Majors. Možná je v něm až příliš podivných bytostí posedlých jistými otvory, Peyton Reed ovšem zvládl po dvou komorních Ant-Manech dodat velkolepý blockbuster, který opět dává prostor zazářit fantastickému Paulu Ruddovi, ze kterého se rázem stává jeden z nejnosnějších tahounů budoucího MCU. Má MCU skutečně své nejlepší období za sebou? I díky třetímu Ant-Manovi se nad tím jistě dá polemizovat.... Více zde (Viděno v kině: 2x)


Dodatečné informace

Původní název:
Ant-Man and the Wasp: Quantumania (více)
  • USA Ant-Man a Wasp: Quantumania
  • USA Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Premiéra v ČR:
16. 2. 2023
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Ant-Man a Wasp: Quantumania je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné