Split/Second

76%
Split/Second

Adrenalinové závody pod rouškou bláznivé reality-show odehrávající se pouze a jen pro potěšení televizních diváků. Protože celé město a všechny kulisy byly postaveny přímo závodům na míru, platí, že během hraní se smí všechno a čím budete neústupnější a destruktivnější, tím jedině lépe.

Za obyčejnou jízdu, drifting, vyhýbání se překážkám či skokánky vám bude narůstat ukazatel energie. Ten má dvě části: modrá vám ukáže, že se na trati blíží možnost odstartovat nějakou událost, a že na ni máte dost energie. Kdo by však chtěl počkat na mimořádnou příležitost, nechá modrou být a vyčká, až se ukazatel zbarví do červena. To bude signál toho, že se chystá něco gigantického, co změní podobu tratě a vytvoří zkratky.

Kromě změny prostředí nebudete jen bourat do ostatních vozidel, ale také svými nárazy odpalovat nastražené výbušniny, které významně ovlivní dynamiku celých závodů. Cílem přitom bude činit to takticky a se správným načasováním, aby se podařilo sundat soupeře, upravit stávající trať či vytvořit úplně novou trasu. Právě vytvarování tratě v reálném čase je hlavním tahákem těchto závodů.



Dodatečné informace

Původní název:
Split/Second (více)
  • USA Split/Second
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění