Kočičky

42%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Průměrné soc drama o jedné chudé přistěhovalecké holce, která se snaží zapadnout mezi partu rebelujících spolužaček a jako pojítko mezi tím je "takové to vyzývavé holčičí tančení, které vidíme běžně u současných pop star". Akorát teda, že to u 11 letých působí trochu divně a tak se možná ani nedivím, že to vzbudilo tolik kontroverze. 5/10
sQelle
sQelle
2 814 bodů
0
Chápu nejsem cilovka a mám k ní dost daleko. Ale ještě nikdy se mi nestalo, že bych odvracel od filmu zrak, protože se v něm kroutí jedenáctiletá děvčata. Talent jim neberu, ten je obdivuhodný. Ale blízké záběry na zadky, nohy, focení si pohlaví, stahování kalhot a vyzývavé kousání se do prstu. To fakt nedávám.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
6
Fascinuje ma to moralizovanie okolo filmu a koľko ľudí mu vôbec neporozumelo, pričom je úplne jasné, že jeho témou je práve smutná realita, ktorou je hypersexualizácia detí. Hlavné postavy len opakujú to, čo vidia v klipoch na internete. Za mňa veľmi citlivá sonda do duše dieťaťa. Zároveň sociálna výpoveď o dnešnej spoločnosti.
aquiver
aquiver
2 107 bodů
6
Průměrné sociální drama vzbuzující v divácké obci vysokou míru kontroverze a protichůdných hodnocení. Režisérka si ukrojila až příliš velké sousto a pokouší se vložit jednak problém sexualizace dětí, stejně tak osudy přistěhovalecké komunity. Musela vědět, že obě témata jsou citlivá, že její dílo diváci zasypou špatným hodnocením už z principu. Aby ne, snímek působí provokativně a ani já nejsem fanoušek takto obsazovaných snímků, ani reality samotné. Pokud jde o obsah, režisérka chce na problémy špatné výchovy či poškozování dětských duší jen upozornit. Vracet se však k filmu asi nikdo nebude.