Princezna z cukrárny

61%
Princezna z cukrárny
Plakát traileru

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)




Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
ze je to predvidatelne by mi az tak nevadilo, ale fakt ze to vyzera ako televizny film (stara dobra produkcia ala hallmark) a vacsina hereckych vykonov bola na hranici parodie sa mi prekusovalo o dost tazsie. radsej pozriet po milionty raz "home alone" ako toto...
Evah
Evah
2 119 bodů
6
Pěkný příběh, pobaví především holčiny do patnácti let, ale líbilo se mi to, trochu ulítlé, ale proč ne.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
6.5
Mám ráda vánoční filmy. Proto si tento film zaslouží nějaký ten bod navíc už jen za to. Byl to první vánoční film, který jsem letos viděla. A tak to byla celkem rána. Tento vánoční film je opravdu hodně velká "slaďárna" - romantika jak v pohádce. Takže toho bylo na mě trochu moc. Ale k Vánocům to patří a líbil se mi. Ale asi ho doporučuji jako už nějaký další v pořadí, to už vám tolik nepřijde... A tak týden před Vánoci... To budete i v té plné náladě. Akorát ještě upozorňuji, že budete čekat "princeznu z cukrárny", ale směr filmu byl trochu jiný... Doporučuji také druhý díl.

Dodatečné informace

Původní název:
The Princess Switch (více)
  • USA Princezna z cukrárny
  • USA The Princess Switch
Premiéra v ČR:
16. 11. 2018
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Princezna z cukrárny


Powered byJustWatch