The Rental

56%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Je to docela nepříjemná situace, že James Franco se svými patnácti doktoráty a dvaceti režijními počiny za sezónu neuspěje tolik jako za kameru schovaný ksicht jeho nesnesitelného bratra. Dave to ale totálně dal a co se limonádových pop-hororů týče dal do kupy dobrou podívanou. Swanberg tomu určitě pomohl, i když jeho mumblecore kořeny asi poměrně trpí - nicméně proč ne. Je to fakt dobrý malý film.
lamps
lamps
15 150 bodů
6
Nápad dobrý a spádu druhé poloviny není moc vytknout, ale film, který chce stavět na chování svých postav v nepředvídatelné a zapeklité situaci, si prostě nemůže dovolit, aby byly všechny postavy takhle nesympatické a hloupé (chudák nájemce se zpočátku prostě musel chovat zvláštně, aby to celé pasovalo nějak dohromady). Hororová linie je uspokojivá a režie nic nekazí, ale velmi křehké vztahy mě vůbec nebavily. Tohle chtělo na papíře lépe domyslet.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Nevím no dneska zkrátka lidi potřebují ve filmech asi aby jim na konci tvůrci všechno vyklopili sebemenší detail proč a jak. Nechápu, proč lidi tento snímek odsuzují protože se nedozvěděli tvář vraha, jaký měl vztah k těm lidem, proč je zabil takhle a né jinak... proč tam bylo tohle a proč támhle to. Tak sakra lidi!! co takhle zapojit vlastní hlavy a ten konec si vytvořit sami? sami si udělat obrázek o tom kdo to mohl být a proč to dělá. Sám si dotvořit ten příběh a najednou by jste zjistili že to není až tak špatný. A né jenom čekat, že na konci filmu vám všechno naservírují jak na zlatém podnose.
winetach
winetach
1 927 bodů
2
Nudné, neoriginálne. Celý čas som držal zaporakovi nech ich všetkých čo najskôr vyvraždí. Hviezdička za Alison Brie