Americká nakládačka

57%
Americká nakládačka
Plakát traileru

Po konci 1. světové války se Herschel Greenbaum (Seth Rogen) vydává z Ukrajiny do USA, aby zde zkusil štěstí v rámci neutuchající rodinné situace. Najde si práci v konzervárně, jenže co se nestane, spadne do láku na okurky a na 100 let je "mimo hru". Poté se probudí do docela jiného světa, v němž navíc potkává svého vlastního vnuka Bena Greenbauma (taky Seth Rogen). Počítačový geek je na hony vzdálen dědečkovu světu a jeho tradici. Podaří se Herschelovi přivést Bena na tu "správnou" životní cestu? (Lukáš Král, Kinobox.cz)




Recenze: Americká nakládačka

Kinobox.cz
65%

Seth Rogen odvádí výbornou práci a humor není sprostý ani urážlivý, ale právě univerzálnost a zjednodušenost sdělení brání snímku, aby navzdory všem kladům a zajímavým myšlenkám dosáhl statutu opravdu důležité a oslovující dramatické komedie. Palec nahoru ale už jen za další filmovou variantu cestování časem, jakou bych dosud očekával leda tak v Rickovi a Mortym.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Úvodních 15 minut bylo naprosto geniální. Škoda jen,že si film neudrží kvalitu i při přesunu do současnosti. Jakoby snímku spadl řemen a tvůrci kvůli tomu nedokázali z daného tématu vytěžit maximum. Stále se sice jedna o příjemnou podívanou,která ale měla být mnohem lepší. Každopádně Seth jako Herschel velmi dobrej.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Joo, ten tlustej žid jde zase točit fekální a nevtipné komedie. To sice pro tentokrát neplatí, ale pořád nejde o žádnou nakládačku. Krásný český dvojsysl. K rutinný tvorbě Rogena jde o pohodovou a celkem stravitelnou komedii. Nebyla tu žádná anekdota o masturbaci, sraní hoven ani hulení z vodní dýmky, jak má hodně zvykem tady pan "umělec". Nepřisral se k tomu žádný sympatický Franco a ani (bohužel) hubený Hill, takže asi to tady někdo myslel vážně? Cením že si to utahuje z nových politických a meinstream stereotypů, a narážek na moderní dobu, kde jsou samé gender a směsné páry, kde jsou dva teplouši, jeden z nich je čmoud a druhý Mexikánec, pijou Bubbletea čaj z mořských řaz, volí Bidena a jsou aktivisté pro záchranu zapadlých velryb z dna oceánu, nebo pupíku Plejtváka Obrovského, a nejlépe aby byly ještě ultra vegani a jediná jejich lidská interrakce je, že si napíšouna Fuckbook a Twitter. Brrr, nikdy fakt lituju, že žiju v dnešní hnusné době. Měla by se ta mladá cházka znovu vyhnat na vojnu, aby z nich udělali chlapy, a ne LBTQ transgender mužatky a babochlapy, kteří se bojí sáhnout na normální práci. Nazdvednu to o jednu hvězdu, abych tímhle tím ukázal svoji nasranost a pořád opakujícím problémem dnešní kovid zasmraděné doby! Aha, a úplně jsem vynechal okurky. Těm vůbec, o celkový dojem, ani nešlo ;)

Dodatečné informace

Původní název:
An American Pickle (více)
  • USA Americká nakládačka
  • USA An American Pickle
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné