Touha po vraždě

31%
Touha po vraždě
Plakát traileru

Miliardář Donovan Chalmers (Bruce Willis) si musí najmout skupinku žoldáků, aby ho ochránili před blížící se hrozbou. Když na něj padouši nemůžou, využijí jeho největší slabinu - unesou mu dceru. Žoldáci tak dostávají nový úkol - získat ji zpět.




Recenze: Touha po vraždě

Kinobox.cz
5%

Korunní svědek byl pro mě čirá bolest, ale tam se tvůrci aspoň snažili nějak využít prostředí nemocnice. V Hard Kill sice není tak bolestivý pohled na samotného Willise, ale zbytek je ještě o nějaký stupeň horší. Chtěl bych říct, že příště si již prostě dám pokoj, ale víte jak... naděje umírá poslední.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Touha po vraždě je další skvostný titul v už tak uvadající kariéře Bruce Willise. Opět je to blbé jako prase, ale to už jsem si jaksi zvykl. Jenže já se chci u takových filmů aspoň trochu bavit a né se u nich cítit trapně a znechuceně. Tohle patří mezi dno.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
0.5
Uuu.. tak tohle je jeden z nejhorších filmů, které jsem viděl a těžko hledat jeden dílek do skládačky, abych mohl dát alespoň 5%. Tak snad za Bruce z úcty, protože ani on moc neukázal. Trapný.. vysloveně trapný scénář plný klišé a nesmyslů, podřadné přestřelky a šílení herci... to je Hard Kill.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
0.5
Peklo, které nemá vůbec nic. Nevadí mi, že šel Bruce Willis do důchodu a vybírá si pohodlné projekty, které natočí za den a inkasuje za to milion. Ale sakra, mohl by alespoň brát něco, co nebude vyložené dno filmového průmyslu. Tohle prostě bolí.

Dodatečné informace

Původní název:
Hard Kill (více)
  • USA Touha po vraždě
  • USA Hard Kill
Premiéra v ČR:
4. 11. 2021
Země původu:
USA
Tržby:
0,11 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Touha po vraždě je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch