V síti 18+

79%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
6
Věděli jsme, co přesně čekat. Každej, kdo na nějakých podobných stránkách kdy byl, či rád brouzdá internetem, tak ví. Navíc o tématu kdysi natáčel už seznam - tuším. Morální přínos tomu ale upřít nelze. Je dobře, že se o tom mluví. Taky je to docela dobře zpracované. Kámoši mi po skončení říkali, že to bylo lepší než čekali, protože tam ty péra úchylů doopravdy ukázali. Tím je to totiž celé nechutnější, čímž je to pak i větší prdel. Pamatuji, jak jeden z těch úchylů říkal herečce "Ukaž se", načež kámoš poznamenal: "Ať on ho ukáže." Záhy ho úchyl doopravdy ukázal a mi se dobře pobavili.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 209 bodů
8.5
Či Češi umí jsou dramata a dokumenty,tady máme obojí,po Zkouknito tohoto se mi do hlavy dostali 2 myšlenky.1.je že moje děti asi nebudou mít přístup k internetu a za 2.se mě zmocnila touha vyrazit do světa a začít lovit tyhle uchyly..nejhorší na tom je že všichni predátoři dostali tak směšné tresty,a to podmínky,že mě to asi nejvíc vytočilo.jinakczajimavy dokument o aktualn tématu,jsem rád že kvůli tomuto dokumentu padlo jedno z největších lovišť těchto uchylu a to Lidé.cz
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
V síti 18+ se rozhodně zabývá tématem, o němž je potřeba intenzivně mluvit a řešit ho, a proto film hodnotím kladně jako pokus, nějak této situaci pomoct. Co se týče kvalit snímku smaotného, tak vhled, jak takováto internetová pedofilie funguje a vypadá byl velmi dobře proveden a já si jí cením. Chování všech internetových "predátorů" bylo samozřejmě odporné, ale já věděl, že ten film nebude hezký. Z filmařského hlediska se mi moc nelíbilo silné protěžování herečky Terezy Těžké, které se mi navíc i v souvislosti s tím, jakým způsobem následně svou osobní parafilii začala vytrubovat do světa, jeví jako krajně nepovedené. To ale samozřejmě nijak neovlivňuje kvality samotného snímku a já jej proto rozhodně doporučuji ke zhlédnutí každému, který... no, prostě každému, protože téma, jemuž se snímek věnuje, je opravdu důležité a mělo by se hlouběji řešit.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Některý účinkující 30letý chlapy, který se obnažují před náctiletýma holkama... by se měli nad sebou zamyslet... pitomci
Dominika1
Dominika1
135 bodů
8.5
Téma, o kterém je určitě potřeba mluvit, a dokument, který bude mít velký, a věřím, že pozitivní dopad na prevenci před podobnýma případama. V síti má mnohem větší výpovědní hodnotu, než filmařskou nebo příběhovou, naopak, člověk se běžně nerad dívá na podobné věci - a právě ona nepříjemná úzkost, kterou dokument místama vyvolává bude tím důvodem, proč se rodiče i děti budou mít víc na pozoru. A to je ta přidaná hodnota, která je k nezaplacení.
jakub-kovarik
13 bodů
9
Asi stejná verze jako 15+ jen s více penisy. téma důležité, věřím, že to spoustě rodičů otevře oči. Doporučuji shlédnout!