Ženská pomsta

37%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Dušan Rapoš zabředl v tom svém patlalství a po otřesných Muzzikantech natočil otřesnou Ženskou pomstou. Snaha o natočení české verze Klubu odložených žen je patrná, ale kvalita je teda úplně někde jinde. Natočené to bylo tak nějak normálně a nemá moc smysl do toho rejpat, ale ten katastrofální scénář plný trapnosti už nikdo omluvit nedokáže. Herci se při natáčení očividně pobavily, ale nějak při tom zapomněli na to nejdůležitější - na hraní. Myslím, že 20% je ještě milosrdných.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
1.5
Proč?? Proč to samé pořád dokola, ať už v méně povedeném provedení, nebo v katastrofálním, jako v tomto případě. Laciný humor, prázdné povrchní rozhovory hlavních hrdinek, žádný nový nápad, pořád ty stejné sr...y dokola. Po delší době jsem se odhodlal ke "komedii", od které jsem očekával děs a hrůzu a zase se stalo :( Tohle je na mě opravdu dokonale provedená pomsta.
avenis
avenis
7 963 bodů
2
Manželé Rapošovi si udělali film a je to katastrofa. Vejmělková sice zestárla s grácií, ale herecky je na tom bídně. Bočanová a Paulová hrají standard, ale scénář je zaráží jak hřebík. Pánové Etzler, Jašków a Rychlý přehrávají a kašpárkují. Prostě se to nepovedlo. Zase. (5.12.2021)
mcadoo9
mcadoo9
178 bodů
8.5
Stiahnite si tu skvelú kópiu filmu HD4K 2020 - 2021 Celý tento kvalitný film si môžete pozrieť na tomto webe: MIRADETODO.XYZ
Týna14
4 bodů
10
za mě super herecký výkon všech a i zábavná komedie
  • herecký výkon