Meky

60%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Dobře poskládaný dokument o Mekym. Jeho hlas úplně nemusím, ale některé jeho písně ano a jako muzikanta si ho vážím. V dokumentu je pěkně uspořádaně ukázaná celá jeho kariéra a vhodně proložené jeho nejlepším peckami. Pěkně zfilmovaný životopis. 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Už King State mě moc nebralo, tohle ale bylo ještě víc obdivné než dokument o Karlu Svobodovi, který točil jeho vlastní syn. Fain raritní záběry ze soukromé sbírky, počítám že to je jediný důvod, proč to vzniklo. rip meky 5/10
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Takže nejsem nijakým znalcem tvorby pana Žbirky a ani nejsem přehnaný fanda jeho tvorby. Jeho stěžejní hity samozřejmě znám a o koho se jedná vím taky velmi dobře. Pan Žbirka je pro mě velmi netypický představitel hvězdného zpěváka. Působí na mě vždy velmi upřímně a jeho názory jsou mi velmi blízké. Tento dokument mi ho představil z další stránky a přiblížil mi jeho cestu československou, slovenskou i českou pop music. Takže děkuji.
marvan
marvan
616 bodů
8.5
Velmi mily, prijemny film, ktery jsem videla v ramci Tady Vary v butikovem kine Pritomnost.Kdo se navic nesetkal s hudbou Mekyho, pro mnohe mladi. Byla jsem na koncerte, videla jsem film, byla jsem.v Doupeti Mekyho Zbirky, Meky jede stale, i po boku mladych.