Too Hot to Handle

57%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Je to povrchní a hloupé. Přesto se od toho těžko odvrací zrak. Netflix uhodil hřebíček na hlavičku. Výborně vybraní protagonisté,kteří jsou jednak hot a zadruhé sympaťáci. Dobře se na to dívá a hlavně se u toho divák nenudí. Klidně mi naservírujte druhou řadu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Reality Show, jejíž princip je být tak opulentně hrdě stupidní, jak jen je lidsky možné, a nutno dodat, že to je překvapivě uvolňující a nesmírně vtipné - pořád mi není jasné, jestli je to záměrná parodie, nebo ne. Ale nakonec to je jedno. Jediný problém, proč se čtyřmi hvězdami váhám, je, že to celkem rychle upadá do monotónnosti a stěží to utáhne i ten nízký počet epizod - nicméně ty šíleně bezstarostně obžerské rozjezdy jsou tak vtipné, že nejde odolat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Asi ne revoluce, spíš jen evoluce v žánru, ale zatraceně návyková. V půlce jsem byl rozhodnutý na 4, po personálních změnách pár dílů před koncem mě to už tak moc nebavilo. s1 6/10__ Druhá sérka tak nějak přes kopírák, ale pořád fain i s těmi stejnými kýčovitými momenty. s2 5/10
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Netflixovinka numero uno! Ano, za sex se platí. Určitě nejlepší je, když jsou soutěžícím "vysvětleny pravidla". Byl pak trošku rozdíl, kdy v druhé sérii už přeci jen soutěžící věděli, do čeho jdou, a tak jsme přišli o ten surprise moment :). Moje asi největší GP! /EDIT 1/ S nejnovější třetí sérií to ztrácí svoje kouzlo a začíná se to ohrávat. Navíc přibývá botoxových lidiček. /EDIT 2/ Nevěřím sám sobě, ale jaký vztahový twisty dělá nejnovější čtvrtá série, no páni. Ale především ty emoční sekvence, i když to je možná hraný, tak to efektní provedení má tolik do sebe. Nevím, jestli jsem už tak marnej, ale na někoho jsme se tam napojil.. Oblíbení účastníci: Matthew (s1), Carly (s2), Georgia (s3), Nick (s4). 1. série - 70%, 2. série - 75%. 3. série - 60%. 4. série - 80%.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Ironického komentáře málo, tupost soutěžících víc ubíjející svou povrchností a prázdnotou než aby byla opravdu zábavná (Haley nicméně občas správně ne/trefí myšlenkový cíl - "Je z L.A. a bydlí na lodi. Znamená to, že je chudý nebo bohatý?"). Ve výsledku to ale není to o nic horší než jiné reality ptákoviny, které se plodí. A tahle má aspoň nezpochybnitelné produkční kvality. Nejpřekvapivější je pro mě každopádně to, co se dnes pokládá (alespoň očima amerických tvůrců) za sexy vzor (Nicole... opravdu?). A dvakrát tolik to platí u chlapů. Takového Davida jsem celou dobu díky jeho hlasu Toma Hollanda nedokázal brát vážně a Harry... inu, mám 174 cm, tak nikdy asi nedocením to, jak je výška opravdu žádaná :) Je každopádně škoda, že se nepovedlo najít nějakou výraznější paletu charakterů. Tak třeba to vyjde v druhé řadě.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
4.5
Tohle je přesně ten typ bizáru, na který chce koukat každý druhý, ale chlubit se tím nebude (o čemž svědčí i to, že se tato reality-show ihned dostala do žebříčku nejsledovanějších pořadů na Netflixu). Většina ženské posádky má v hlavě duto a při sledování Haley člověk jen žasne, jak se něco tak neuvěřitelně hloupého dostalo na vysokou školu. Ale to bylo evidentně záměrem tvůrců. Takže pokud se chcete pobavit tím, jak hloupí lidé intrikují a zároveň se snaží "nemít sex", tak je Too Hot to Handle přesně pro vás.
nikol-jankovicova
nikol-jankovicova
448 bodů
10
Myslím si, že první sérii všichni viděli celou během pár dní. Za mě to bylo v aktuální situaci velmi vítané zpestření dlouhých dnů! Btw Franchesca a Harry? Snad nejlepší pár!
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
7
Nejsem žádný znalec reality shows, ale myslím, že tohle přineslo poměrně revoluci v daném žámru. Je to hrozně hloupé a naivní, ale také dost uvolnující a pokud zkrátka chcete jen sedět a nemuset přemýšlet, tak to vlastně funguje velmi dobře. První serie navíc nabízí i sympatické osazenstvo, další řady jsem neviděl, tak pak už nevím.