Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

77%
Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge
V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Jako fanda značky jsem si tento Scorpionův origin náležitě užil. Animace je hodně dobrá a příběhu nechybí spád a akční momenty. K tomu všemu jsou zde i mé oblíbené fatality. Zkrátka Mortal Kombat v plné síle a já už se nemohu dočkat nové filmové verze.
cjmafia
4 387 bodů
8
Pěkný návrat do dětství, kdy jsem sjížděl filmy, seriál a házel dvacky do automatu, abych si zapařil. Příběh je vesměs stejný jako ve filmu. S tím rozdílem, že tu máme navíc škorpionovou pomstu, která je naprosto skvělá. A navrch to co každý fanoušek hry očekává a to pořádnou porci brutality. Šup sem s dvojkou!!!

Dodatečné informace

Původní název:
Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge (více)
  • Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge
  • USA Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge


Podobné