Krokodýl Dundee rytířem

38%
Krokodýl Dundee rytířem

Ikona Australanů, herec Paul Hogan chce pouze žít klidným životem. Bydlí v Brentwoodu v Kalifornii, je šťastně v důchodu, spokojený s luštěním křížovek a s telefonními hovory s desetiletou vnučkou Lucy v Sydney. Když ho osloví jeho agent a oznámí mu, že má získat od britské královny titul rytíře za zásluhy v oblasti komedie, nabídku odmítne. Lucy ale už tuto ohromnou zprávu sdělila dětem ve škole, a ty se jí vysmály. Paul je nucen o rytířský řád přece jen bojovat, aby si zachránil pověst. Tím si ale udělal ze života peklo… (JOJ Cinema)



Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Tohle teda ne! Pokud máte rádi krokodýla Dundeeho, nebo Paula Hogana, tak se tomuhle filmu vyhněte obřím obloukem. Tahle komedie není totiž vůbec vtipná, ale trapná a to až amatérským způsobem. Myslím, že tohle Hogan neměl ani zapotřebí a divím se, že něco takového vůbec natočil. Nezachrání to ani ti hvězdní hosté, kteří si zde střihli cameo.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
2
S Krokodýlem Dundeem to má společného jen Paula Hogana. Stihne si sám sebe, jako zdiskreditovanou hvězdu, rasistu, mlátiče jeptišek a škrtiče dětí, jak ho média ve filmu nazývají. Je to nedůstojný film. Cameo si tam střihne mnoho hvězd i hvězdiček a když tam nejsou, alespoň o nich mluví. Scénář je však plochý a zpracování trapné. Tohle vůbec nemělo vzniknout.
avenis
avenis
8 137 bodů
5
Poněkud netypický druh filmu, kdy herci hrají sami sebe. Protože mám ráda Paula Hogana, ráda jsem se na tuto podivnost podívala, ale jen jako na kuriozitu. O nějaké filmové kvalitě se nedá hovořt, ale to zřejmě nebylo cílem. Paul Hogan je ve formě a zjevně se baví... a o to tu nejspíš šlo. Tak proč ne. :) (3.11.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
The Very Excellent Mr. Dundee (více)
  • USA Krokodýl Dundee rytířem
  • USA The Very Excellent Mr. Dundee
Země původu:
USA, Austrálie
Ocenění:
Žádná ocenění