Poslouchej

45%
Poslouchej
Snímek vypráví příběh mladého páru, který vyráží na výlet, aby jejich vztahu dodali novou energii, protože se zdá, že už se vyčerpal a spěje k zániku. Dívka má navíc silné podezření, že jí je partner nevěrný, ale nemá pro to důkazy. Partnerovo koketní chování vůči jiným ženám ji v tom však utvrzuje. Během cesty, kdy její partner spí, uslyší v autě hlas, a jak se záhy ukáže, jde o hlas mužovy milenky. Ta se dokonce dívce začne zjevovat. Je to jen noční můra, halucinace, nebo snad její partner skrývá daleko hrůznější tajemství, než jsou občasné zálety? Jak ubíhají kilometry, atmosféra houstne a ve chvíli, kdy dívka záhadu rozluští, jí začne jít o život. (Bontonfilm)



Recenze: Poslouchej

Kinobox.cz
60%

A docela by mě zajímalo, proč se to stalo, a jak je možné, že někdo umí skvěle natáčet složité psychologické drama a nejde mu žánrově čistý jednoduchý horor. Většinou to bývá naopak.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Road Movie prakticky jen o dvou hercích.. prvky dramatu, kriminálky i hororu. Vyumělkované dialogy a místy mi připadalo, že film byl natočený za týden a herci se ani nesnažili naučit text.. možná to byl cíl?? CZejména druhá polovina má svou temnou atmosféru a nechybí napětí. Krátká stopáž filmu jen prospěla.

Dodatečné informace

Původní název:
Poslouchej (více)
  • Česká republika Poslouchej
Premiéra v ČR:
14. 5. 2020
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch