Vivárium

58%
Vivárium
Plakát traileru
Vivárium je zpravidla uzavřené prostředí, určené pro chov zvířat či k jejich výzkumu. Jesse Eisenberg a Imogen Poots v artové alegorii koloběhu konzumní společnosti představují pár, který chce koupit rodinný dům. To zamilovanou dvojici zavede do zcela nové čtvrti Yonder. Velmi rychle ale pochopí, že něco nesedí; všechny budovy vypadají stejně a navíc se zdá, že kromě nich nejsou široko daleko žádní další obyvatelé. Situace se vyostří, když pár zjistí, že se ocitli uprostřed labyrintu. V bezpečí jednoho z domků vyhledá úkryt a snaží se vymyslet, jak z toho ven. V tu chvíli zazvoní zvonek a na zápraží se objeví podivný balíček…(Future Gate)



Mikik4444
3 909 bodů
6
Téééda, to byla teda ale zelená pakárna. Málem jsem to nedokoukal ale pár přeskoků mi dovedlo k závěru. Nic podobného jsem neviděl ale nevím… Každý ať uváží sám. Matrix to zde napsal hodně výstižně.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
6
Tak feťácký film jsem ještě nežral.
kery-
kery-
3 671 bodů
2
Artová píčovina sázející spíše na monotónní formu, než na hodnotný obsah. Od začátku do konce je to výsměch, hra o čas (dát tomu délku filmu) a peníze (když tam dáme 2 známá jména né úplně drahých herců, tak z toho možná i něco kápne). Nebavilo a pěkně sralo. Sice se říká "sto lidí = sto chutí", nebo že bychom měli názory ostatních snad i respektovat, ale tohle hodnotit pozitivně může pouze nesvéprávný kokot, a to je prostě fakt. Je vidět, že zdejším uživatelům z té karantény už pěkně hrabe...

Dodatečné informace

Původní název:
Vivarium (více)
  • Irsko Vivárium
  • Irsko Vivarium
Premiéra v ČR:
29. 10. 2020
Země původu:
Irsko, Belgie, Dánsko
Čeština:
Vivárium je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch