Vánoce u našich

78%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
6
Doprčic! Ještě, že jsem s první sérií začal 17. 12. 2020 ve 22.30 jinak bych dostal 18. 12. 2020 ve 02.00 po dokoukání posledního dílu infarkt. To jsem fakt zvědavej na to, až dneska odstartuje druhá řada. Čekat rok - to bych byl doopravdy naštvanej. Ty scénáristi by měli dbát na zdraví diváků. Jestli druhou sérku zakončí stejně - to jsem teda fakt zvědav co budu dělat. Edit 24 12. 2022: Takže první sérii jsem zhlédl na jeden zátah a těšil se na další řadu. Bohužel nevím co se stalo, ale ve druhé sérii mě eskapády Johanny nějak přestaly bavit. Nakonec mě přestala bavit i ona a já druhou sérii dokoukal jen do půlky. Už jsou to dva roky a stále mě ještě nepopadla chuť dokoukat to do konce. Tak vůbec nevím co se stalo. Změnil se seriál, já nebo co?
Snekac
Snekac
691 bodů
10
Seriál na předvánoční období, který není plný kýče a navodí vám pohodovou atmosféru. Hlavní herečka je velmi sympatická a lidská. Skvělý počin!
Pasadenka
Pasadenka
541 bodů
8
Tak toto bylo velice zábavné. Hlavní hrdinka byla obsazena skvěle a i když opakování u hledání pana pravého bylo místy nuda, je to velice příjemná vánoční komedie položena na základech nenávisti a zmaru. Ale jenom základech. :D Závěrečný cliffhanger byl zničující a dokonale uzavíral první sérii. Druhá už je taková slabší, neboť opakujeme dosti podobné, ale v rozsahu 6 epizod to není nic hrozného. Opravdu povedený Vánoční mini seriál. :)