Chlap na střídačku

42%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2
Po shlédnutí jsem zjistil,že Chlap na střídačku je remake francouzského Garde alternée. No stokrát raději bych se podíval na tu francouzskou verzi,.protože ta naše stojí slušně za prd. Chybí tady ten nejdůležitější element a tím je humor. Postavy jsou navíc nesympatické a jejich chování nelogické. Vlastně celý tento příběh je na hlavu postavený. Ztráta času.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Nečekal jsem moc, ale celkem to šlo. Jirka Langmajer i když opět v roli žádaného muže tentokrát nehrál frajírka a laciného "Beachboye" a celkem mu to sedlo. Jeho zmar jsem mu fakt věřil. Scénář samozřejmě prvoplánový.. oddychová vztahová komedie.. První polovina velmi nadějná, poté už to ztratilo šťávu a navíc se děj posouval do zbytečného extrému. Tyto filmy mě většinou spíše naštvou. Chlapa na střídačku považuji za snesitelný film - 50%.
avenis
avenis
8 056 bodů
4
Komedie? Možná místy, ale nic třeskutého ani inteligentního. Ani jedna z postav nevzbuzuje sympatie. Možná je to tím, že to vlastně nejsou Češi, ale Francouzové, protože madame Alexandra Leclère, co spáchala scénář, je Francouzka. A Francouzi jsou úplně jinak pošahaní než my. A hlavně všechno řeší přes postel. Takže pane režisére, byla to tak trochu slepá ulička, řekla bych. (19.11.2021)
Enon
Enon
1 096 bodů
4
Klasická česká komedie s Langmajerem. Je to přesně to, co si pod tímto pojmem představíte, tudíž absolutně nereálný a vypatlaný děj, Langoš a ženy, nevtipnost, divné vyústění, nulové charaktery, špatné herecké výkony. Nic víc nic míň. 41%
lord
lord
423 bodů
2
Podstatnou část filmu to vypadalo docela dobře. Cca v poslední třetině mi přišlo, že se z nadějně vyhlížející komedie stala bramboračka. Podstatu LGBTQ vložky chápu pouze jako nezbytnost toho, aby bylo možné film zařadit na Netflix. Což je ale velmi smutné, jelikož tato část filmu nebyla ani příliš vtipná. V posledních letech mi přijde, že autoři přestali chápat to, čím má být taková komedie především - oddechovkou. Z celkového pohledu se jedná o velmi podprůměrný a zbytečně dlouhý film, poplatný době.
dubjanka
416 bodů
4.5
Čekala jsem od tohoto filmu víc,ale zklamal mě.