Chlap na střídačku

42%
Chlap na střídačku

Patnáct let vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá, rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí, aby si péči o Jirku rozdělily a udělaly z něj tak chlapa na střídačku. Lenka po prvotním šoku souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, kdy je Jirka jeden týden s manželkou, druhý s milenkou, se nakonec může stát pro všechny pořádnou noční můrou…. (Bohemia MP)




Recenze: Chlap na střídačku

Kinobox.cz
20%

Chlap na střídačku je pravděpodobně zajímavým námětem na nějakou genderovou studii o tom, co mainstreamový zábavní průmysl pokládá za "zábavu, po které ženy touží", a jak se to protíná s tím, po čem ženy opravdu touží.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2
Po shlédnutí jsem zjistil,že Chlap na střídačku je remake francouzského Garde alternée. No stokrát raději bych se podíval na tu francouzskou verzi,.protože ta naše stojí slušně za prd. Chybí tady ten nejdůležitější element a tím je humor. Postavy jsou navíc nesympatické a jejich chování nelogické. Vlastně celý tento příběh je na hlavu postavený. Ztráta času.
Pete69
Pete69
29 796 bodů
5
Nečekal jsem moc, ale celkem to šlo. Jirka Langmajer i když opět v roli žádaného muže tentokrát nehrál frajírka a laciného "Beachboye" a celkem mu to sedlo. Jeho zmar jsem mu fakt věřil. Scénář samozřejmě prvoplánový.. oddychová vztahová komedie.. První polovina velmi nadějná, poté už to ztratilo šťávu a navíc se děj posouval do zbytečného extrému. Tyto filmy mě většinou spíše naštvou. Chlapa na střídačku považuji za snesitelný film - 50%.
avenis
avenis
8 077 bodů
4
Komedie? Možná místy, ale nic třeskutého ani inteligentního. Ani jedna z postav nevzbuzuje sympatie. Možná je to tím, že to vlastně nejsou Češi, ale Francouzové, protože madame Alexandra Leclère, co spáchala scénář, je Francouzka. A Francouzi jsou úplně jinak pošahaní než my. A hlavně všechno řeší přes postel. Takže pane režisére, byla to tak trochu slepá ulička, řekla bych. (19.11.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
Chlap na střídačku (více)
  • Česká republika Chlap na střídačku
  • Česká republika Chlap na strídacku
Premiéra v ČR:
13. 2. 2020
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch