Fantasy Island

48%
Fantasy Island

V novém filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan  Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)




Recenze: Fantasy Island

Kinobox.cz
10%

Jediným slušnějším aspektem filmu je hudba Beara McCrearyho, která místy slušně bublá v pozadí a ve scénách s vojáky v džungli legračně imituje hudbu z Predátora (i když samozřejmě nevím, jestli to je McCrearyho humor nebo vážně míněný požadavek tvůrců).


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Fantasy Island je typickým hororem pro dnešní mládež. Má atraktivní herce v hlavních rolích, zajímavý námět a fajn kameru. Celkově film vypadá dobře. Je tak docela škoda, že to je tak vše. Kvalita si tentokrát vzala volno a výsledkem je takový zvláštní nehoror s přehrávajícími herci a nefunkčním dějem.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Inu, že je toto béčkový horor je nad slunce jasné, ale není to až zase taková katastrofa. Celkem slušný nápad a ani zpracování není úplně špatné. Co je ale hrozně, jsou herci a trošku teen pojetí, které filmu jen uškodilo. Trošku dospěleji to uchopit a mohlo to být daleko lepší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Neměl jsem s tím problém. Ostrov, kde se zhmotňují sny a šéfuje tomu Michael Peňa. Takové temnější "jumanji", a umím si klidně představit i víc dílů. 6.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Fantasy Island (více)
  • USA Fantasy Island
  • USA A Ilha da Fantasia
  • USA Остров фантазий
  • USA Островът на фантазиите
Premiéra v ČR:
13. 2. 2020
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
7 mil. USD
Tržby:
49,45 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Fantasy Island je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch