Fantasy Island

47%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3
Fantasy Island je typickým hororem pro dnešní mládež. Má atraktivní herce v hlavních rolích, zajímavý námět a fajn kameru. Celkově film vypadá dobře. Je tak docela škoda, že to je tak vše. Kvalita si tentokrát vzala volno a výsledkem je takový zvláštní nehoror s přehrávajícími herci a nefunkčním dějem.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
5.5
Inu, že je toto béčkový horor je nad slunce jasné, ale není to až zase taková katastrofa. Celkem slušný nápad a ani zpracování není úplně špatné. Co je ale hrozně, jsou herci a trošku teen pojetí, které filmu jen uškodilo. Trošku dospěleji to uchopit a mohlo to být daleko lepší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Neměl jsem s tím problém. Ostrov, kde se zhmotňují sny a šéfuje tomu Michael Peňa. Takové temnější "jumanji", a umím si klidně představit i víc dílů. 6.5/10
Riverdon
Riverdon
7 385 bodů
5
Nereálná pohádka.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Musím uznat že je to zajímavý mysteriózní horror. kombinace postav je docela v pohodě, Michael Peňa je pro mě snad v každé roli skvělej, dá se říct že máme překvapení na konci filmu. Prostě jo, bylo to v pohodě. Není to nic extra, ale nemůžu ani říct že by to byla naprostá hloupost.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
5
Do kategorie horor bych film asi nezařadil, ale recenze jak už to bývá u filmů, které mají hororově působit jsou silně podstřelené. Začátek filmu byl dosti zdlouhavý a ve finále vlastně ani nebyl tak nutný. Pár věcí bylo krapet nesmyslných a následně úplně nezapadyly do výsledku. Mimo to má film doopravdy zajímavý námět a řekl bych že poměrně nečekané vysvětlení. Nejedná se tedy o žádný zázrak, ale 17% si doopravdy nezaslouží.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
4
Já bych fakt ty tři hvězdy dát chtěl, ale to by prostě byl výsměch všemu, čemu jsem kdy ty tři hvězdy dal předtím, protože toto opravdu nebylo povedené. Jako horor to nefunguje, jako komedie to nefunguje, Fantasy Island prostě nefunguje jako prakticky nic, tak to se potom blbě hodnotí. Jako ano, ten film je pohodový, člověk u něj nemusí přemýšlet a na konci je i nějaký ten zvrat, ale prostě žánrově to bylo tak šíleně mimo, a toho promarněného potenciálu bylo tolik, že musím přiznat, že bez zhlédnutí Fantasy Islandu se člověk jednoduše obejde.
BaBuKirchner
250 bodů
1.5
Adeptem na nejpříšernější horor roku se stává .. Fantasy Island. Tedy pokud to něco mohu nazývat hororem. Něco tak hloupého,naivního,nudného a špatného se jen tak nevidí. Herci se v tom do jednoho trápili a já se trápila s nimi, Blumhouse by měl možná trochu ubrat a začít se soustředit na kvalitu.
Ferlovsky
Ferlovsky
174 bodů
7
Ze začátku se to jevilo jako úplné béčko. ve finále jsem byl mile překvapen.