Premiér

4%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0
Dno české seriálové tvorby nese jméno Premiér. Na tomto projektu je naprosto všechno špatně. Soukup je jako herec otřesný (divím se,že jsem ho právě nazval hercem). Režie neexistuje, kameraman má zřejmě Parkinsona a scénárista mrtvici. S klidným svědomím mohu říct,že větší bizár jsem dlouhou dobu neviděl.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0
Až doposud se mi zdálo, že absolutního dna při výrobě českých filmů dosáhl jistý pan Tomáš Magnusek. Omyl. Omnia vincit Jaromír Soukup.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Je to fascinující, je to smutné, je to zvláštním způsobem tísnivé. Jaromír Soukup v osobním pekle trapnosti a absolutní lidské nedůstojnosti vtahuje jako černá díra vše, co by mohlo budit jakkoliv pozitivní emoce, a vyplivává místo toho jen existenciální horor. David Lynch ani Lars von Trier by tenhle rozklad a zpodobnění lidského osamění a nenaplnění nemohli natočit, ani kdyby chtěli, na to je potřeba opravdový sociopat.
ballrog
ballrog
21 454 bodů
0
Existuje-li ve vesmíru seriálová verze žebříčku nejhorší poezie ze Stopařova průvodce po Galaxii Douglase Adamse, nepochybuju o tom, že Premiér stojí neohroženě v jeho čele, případné vogonské televizní produkci navzdory. Nic podobného jsem nikdy neviděl. Ani neslyšel.
lamps
lamps
15 156 bodů
0
Dvě slova opačného významu - jestliže genius loci značí duševní souznění s místy, na jaké se rádi vracíme, Jaromír Soukup znamená duševní zprznění hlísty, nad nimiž leda zvracíme. Rým patentován.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
0
Jaromír Soukup se opravdu překonal. Nejenom v rámci svého ega kdy se v rámci vlastní televize dle vlastního námětu objevil v hlavní roli seriálu Premiér (co tím chce asi kámošovi Miloušovi naznačit) ale i pravděpodobně v rámci své schizofrenie. Pavel Diviš je podle mně pro Jaromíra Soukupa úplně to samé jako Tyler Durden pro vypravěče v podání Edwarda Nortona v Klubu rváčů a Soukup se tak definitivně začíná propadat do spárů šílenství. Bojím se kam dál to zajde a mám podivný pocit, že tohle je jen špička ledovce, která se vyvine ještě v něco mnohem bizárnějšího (Ano, myslím, že to může být ještě horší než u Premiéra). Jaromír Soukup bude jednoho dne ideální bytostí na biografický snímek, obávám se ale, že žádný herec nebude schopný zahrát jeho příliš vysoké sebevědomí, snahu být neskutečně zábavným monitorem a především nepochybné šílenství. Ten člověk je svému okolí nebezpečný, chyťte ho než bude pozdě! Technickou stránku pořadu nemá cenu řešit, taky bych se nedokázal soustředit kdyby mi Soukup držel kalašnikov u hlavy.....
M3lios
M3lios
9 140 bodů
0
Po tom ,čo som videl Kameňáka som si ani nepredstavoval ,že by niekto dokázal vymyslieť ešte účinejšiu sebapoškodzovaciu praktiku. No a potom prišiel Jaromír Soukup a.k.a najhoršie rozpravajúci moderátor ,šéf a teraz herec. Po seriálu Sousedé som fakt nedúfal ,že sa nájde ešte väčsie dno ,ale evidentne Soukupovi vadilo ,že ešte nemá seriál ,ktorý by mu celý patril. A tak sa rozhodol spraviť nízkrozpočtový seriál na úrovni prvého stupňa základnej školy s amatérskymi praktickými efektami a s ukradnutými zábermi. O vyjadrovaní a o slovoslede Jaromíra Soukupa tu ani hovoriť nemusím. Začiatkom roka k nám prišiel seriál Chernobyl a ten dokázal dominovať najvyššie priečky na ČSFD a teraz konečne dostal konkurenciu ,ktorá mu konkuruje ,ale na opačnej strane rebríčkov. Ak sa radi mučíte alebo radi trpíte pri pozeraní "kvalitnej" Slovenskej a Českej kinematografie ani tak neodporúčam zhliadnuť. Ja osobne som nedokázal dopozerať ani prvú epizódu. Oficiálne prehlasujem seriál Premiér ako najľahší Try Not To Laugh Challenege a zároveň ako najťahší Try Not To Kill Yourself Challenge. 0% - Som fakt zvedavý ako dlho bude trvať kým Soukupovi začne vadiť ,že s ním v seriáli je aj niekto iný a všetkých nevyhodí.
limeta
limeta
5 177 bodů
0
Zátěžový test co divák vydrží, aneb diagnóza Jaromíra Soukupa. Bože, do čeho jsi to duši dal...
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
0
Tak tohle je peklo. Vopravdický peklo...už po přečtení recenzí jsem čekala, že to bude bizár, ale že až takový to fakt ne...PS divím se, že si Soukup nestřihnul i ženské role
  • byla by z toho dobrá picí hra na slovo "Premiér"
Petrson
Petrson
4 166 bodů
0
Tak teď nevím, jestli dát 0% nebo 100% za neuvěřitelnou odvahu udělat cokoliv a nastavit úplně nová paradigmata, sitcom o dvou hercích (herečka střídá paruky), pořad ověnčený reklamou Jaromíra Soukupa na Jaromíra Soukupa:). Nechápu, jak to ten člověk stíhá. Další pořad asi : Spánek Jaromíra Soukupa, nebo Sex Jaromíra Soukupa. Ono vlastně to hodnotit už vůbec nejde. Po dlouhé době jsem zapnul televizi a hranice uvěřitelnosti se posouvají dál a dál. Vladimír Železný na TV Nova byl kdysi v tomto ohledu úplný břídil. Zajímavé, kam až vše může dojít. Tak nakonec 0%, ale paradoxně i 100%, protože je to absolutní a myslím, že i světový unikát.