Premiér

4%
Premiér
Plakát traileru

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Dno české seriálové tvorby nese jméno Premiér. Na tomto projektu je naprosto všechno špatně. Soukup je jako herec otřesný (divím se,že jsem ho právě nazval hercem). Režie neexistuje, kameraman má zřejmě Parkinsona a scénárista mrtvici. S klidným svědomím mohu říct,že větší bizár jsem dlouhou dobu neviděl.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0
Až doposud se mi zdálo, že absolutního dna při výrobě českých filmů dosáhl jistý pan Tomáš Magnusek. Omyl. Omnia vincit Jaromír Soukup.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Je to fascinující, je to smutné, je to zvláštním způsobem tísnivé. Jaromír Soukup v osobním pekle trapnosti a absolutní lidské nedůstojnosti vtahuje jako černá díra vše, co by mohlo budit jakkoliv pozitivní emoce, a vyplivává místo toho jen existenciální horor. David Lynch ani Lars von Trier by tenhle rozklad a zpodobnění lidského osamění a nenaplnění nemohli natočit, ani kdyby chtěli, na to je potřeba opravdový sociopat.

Dodatečné informace

Původní název:
Premiér (více)
  • Česká republika Premiér
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění