Stánek s polibky 2

62%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Lady Di
Lady Di
369 bodů
10
Klasická slaďárna pro holky, ale není to blbost jako většina. Elle má problémy, se kterými se může normální holka ztotožnit. Do úplného konce jsem netušila co si pořádně myslet a komu fandit. I když, od začátku jsem svého favorita měla a konec mne přeci jen trochu zklamal, ale i tak to bylo krásné. Konec mne totálně navnadil na třetí díl a už se ho nemůžu dočkat. Herecké výkony byly skvělé a postavy taktéž skvěle napsané. Snad jen dodat, že i když druhý díl bývá většinou horší, v tomto případě to neplatí. Vřele doporučuji.
Kloudy
Kloudy
206 bodů
6
Kissing Booth neboli Stánek s polibky (fakt nesnáším český názvy...) je průměrný romantický film ve kterým se nestane nic co neočekáváte předem. Ale tak co si budem, když koukáte na slaďárnu pro puberťáky neočekáváte zvraty jako v Game of Thrones. Doporučuji tedy všem, kdo si chce jenom vypnout mozek a sledovat občas až dementní příběh této love story (a hlavně ty fucking hot borce bez triček!).
Dominika1
Dominika1
135 bodů
8
Zábavná a nenáročná romantická komedie, která se nese ve stejném duchu, jako první díl. Má smysl psát, že se postavy chovají hloupě? Já myslím, že to každý v tomhle žánru musí tak trochu očekávat a nebrat to tak přehnaně vážně. Já mám tyhle zaláskované oddechovky prostě ráda už od dob, co jejíchž hlavní hrdinkou bývala Hillary Duff, a myslím, že Joey King to dnes jde stejně dobře.
Aneta132
Aneta132
78 bodů
8.5
Bože, já ten film úplně žeru. Je to hrozně vtipné, romantické a perfektní na léto. Noah je samozřejmě naprosto k sežrání a Lee je ten nejvtipnější filmový kluk xd