Bridgertonovi

71%
Bridgertonovi
Seriál Bridgertonovi na motivy stejnojmenné knižní série Julie Quinn. Každá z natočených řad se věnuje romantickým vzplanutím jednoho z osmi dětí (čtyř synů a čtyř dcer) šlechtické rodiny Bridgertnových. Hrdinkou té první je Daphne, která ze zoufalství přemluví lorda Simona – přítele svého bratra, aby se jí naoko dvořil a přitáhl k ní pozornost jiných vhodných nápadníků. Ústřední postavou druhé série je její bratr Anthony, čerstvá hlava rodiny a dědic titulu, jehož úkolem je rodině zajistit dědice. Toho chce dosáhnout sňatkem z rozumu, jenže mu to komplikuje sestra vyhlédnuté nevěsty. A třetí řada je věnována Daphninu bratrovi Colinovi, který se trápí svými city k Penelope, nejlepší kamarádce sestry Eloise, na kterou je rozhněvaný, ale zároveň ho to k ní pomalu ale jistě táhne.




Recenze: Bridgertonovi

Kinobox.cz
65%

Jednohubka mezi svátky to byla parádní a nutno uznat, že kostýmy, hudba a celková výprava seriálu je vskutku povedená. Jelikož ale neznám knižní předlohu, nemohu soudit, nakolik se poměry ve společnosti liší od poměrů v seriálu. Dovolím si ale tipnout, že Julia se ve svých knihách drží dobových reálií, na rozdíl od pořadu. Pokud vám tedy vadí současný trend s ohledem na zásady rasové i pohlavní příslušnosti, ani se na seriál dívat nezkoušejte.


PRINC180
PRINC180
817 bodů
2
Komentář nemůžu napsat protože to nejde co se mi libí jsou jen kostýmy, hudba .
Critin
Critin
316 bodů
9
Krásná romanťárna, člověk od toho nemůže čekat nic moc jiného než drby, dvoření a lásky plné sny. A já jsem s tím víc, než v pohodě. Má to hezkou výpravu a pokud máte chuť na něco romantického a pohodového u čeho si občas povzdechnete nad hloupostí svého mladého já a nebo zaspekulujete nad nějakým skandálem, pak je toto pro Vás! Spousta lidí určitě "urazí" casting. Ano královna Charlotte je tady černá, ano je tady víc černých než bylo v úplně jiné společnosti než bylo zvykem, ale seriál se nikdy nevydával za historicky přesný, naopak. Od začátku o sobě tvrdí, a je to i vidět, že je pouze inspirován fakty. Navíc casting je perfektní, herci jsou kvalitní a velice fajn. Takže bych v tom zbytečně nehledal nic moc pohoršujícího. Snad jenom, pokud historické nepřesnosti vážně neskousnete, vyhněte se tomu obloukem.
  • Výprava
  • Prostředí
  • Prezentace
  • Dobré s přítelkyní / ženou
  • Slaďárna na entou
  • Historická nepřenost
haladovh
haladovh
259 bodů
5
No pro chlapy to nebude :o) ale výprava je opravdu vymazlená


Dodatečné informace

Původní název:
Bridgerton (více)
  • USA Bridgertonovi
  • USA Bridgerton
Premiéra v ČR:
25. 12. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch