Dva lidi v ZOO

60%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Od takové harcovnice rodinných filmů bych čekal přece jen něco zábavnějšího. Dva lidi v Zoo nejsou vyloženě špatným snímkem,ale jak už jsem zmínil,tak postrádají větší množství vtipných scén,které by dokázali pobavit dětské publikum. Není proto divu,že se o snímku v souvislosti s Poledňákovou moc nemluví.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Některe filmy Marie Poledňákové jsem si zamiloval, některé už nikd nemusím vidět, faktem zůstává, že vykouzlila milióny úsměvy na tvářích dětí i dospělých. Dva lidi v ZOO jsou někde uprostřed. Spousta zvířat, slušné kaskadérské i zviratkové scény, na druhou stranu je to celé ve spěchu..hektické a nepříliš veselé. Mladí herci v roli dvojčat se mi moc nelíbil a celkový dojem z filmu jebu mě maximálně průměrný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Ne už tak povedené jako ostatní 'naše' komedie.
avenis
avenis
8 056 bodů
5
Je to prostě cvokárna, která se může líbít dětem školou povinným, mně to celé připadá hrozně zběsilé. A celá ta schovávačka dvojčat jen proto, že babička chce jen jednoho, to je kruté a necitlivé. Kluci Morávkovi jsou přesto sympatičtí. Přestože ve filmu hraje spousta neméně sympatických herců, nedá se na to koukat bez pocitu trapnosti.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Pěkný film z prostředí Zoo.Přišel mi průměrný.Dávám 60 procent.