
Jeden z prvních kulinářských pořadů v americké televizi, který vytvořila a uváděla Julia Childová ve veřejnoprávní televizi s cílem seznámit diváky s francouzským stylem vaření. Důraz kladla na čerstvé suroviny, z nichž mnohé byly pro Američany neznámé. Pořad vycházel z knih, na kterých se podílela jako spoluautorka, s názvem Umění francouzské kuchyně.
Témata:jídlotelevizevzděláváníamerická kulturašéfkuchař1960 – 1969
Série 10Epizody 208
10. série, The French Chef197213 epizod (28 min)
9. série, The French Chef197126 epizod (28–29 min)
8. série, The French Chef197120 epizod (28 min)
Herci a tvůrci 2
Dodatečné informace
Původní název:
The French Chef (více)
The French Chef
Premiéra v ČR:
2. 2. 1963
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,8 mil. USD
Tržby:
0,1 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění