Soupis kandidátů

56%
Soupis kandidátů
Soupis kandidátů
Abby Morelová je inteligentní mladá asistentka žijící ve velkém městě. Aby se posunula vzhůru na kariérním žebříčku, uzavře neobvyklou dohodu se svou ambiciózní šéfovou Susan. Susan má příliš málo času na to, aby chodila na rande, ale ráda by se zamilovala. Abby souhlasí, že výměnou za povýšení bude zkoušet jednotlivé nápadníky místo Susan, která navíc touží po panu Dokonalém. Po sérií katastrof se Abby seznámí s Danem, který splňuje všechna kritéria. Problém ale je, že se do něj Abby sama zamilovala. Bude ochotná pro lásku riskovat svou slibnou kariéru?



avenis
avenis
7 963 bodů
4
Ničím nevyčnívající romantická komedie, která začíná klasickým americkým klišé. Kancelářská holka jde do práce v teniskách, před budovou se přezuje do lodiček na jehlách (a pak v nich už chodí celý film). Holka je cílevědomá, hodná a afektovaná. Její šéfová je tvrdá, napřed ji nechce, pak ji využívá. Muži jsou měkkoty. A my už předem víme, kdo s kým ...
Asi nejvíc mi vadilo další klišé. Kluk je zamilovaný až po uši. V baru přijde úplně neznámá holka, pomluví jeho lásku, on jí okamžitě uvěří a odchází středem... Ach jo.

Dodatečné informace

Původní název:
The Dating List (více)
  • Soupis kandidátů
  • Kanada The Dating List
Země původu:
Kanada
Čeština:
Soupis kandidátů je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch