Kobiety mafii 2

51%
Kobiety mafii 2
Kobiety mafii 2
Po převzetí moci nad hlavním městem se gang Niani připravuje na největší pašeráckou akci v historii země s dovezou do země tunu kolumbijského kokainu. Když zboží zmizí za podezřelých okolností a kartel požaduje potrestání, smrtící Aida jede do Polska. Kolumbijec najde spojence v osobě pašeráka Tri-Mata. Mafioso již dlouho chtěl posílit své postavení v podsvětí, ale jeho plány komplikují napjaté vztahy s vzpurnou dcerou - Stellou. Současně je propuštěna Swollen Anka. Shopaholička, která miluje luxus, zázračně přežila vězeňské peklo, ale poté se ocitne v nové realitě. Neočekávaná událost je však dostačující k tomu, aby byla v hledáčku celostátních médií a stala se "mafiánskou celebritou“.



Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Poláci se toho fakt nebojí. Tohle je taková kravina, až je to svým způsobem dobrý. Zvrácená extra krvavá a drsná gangsterka, několik příběhů v jednom, které se propojují. Je to částečně i komedie, ale není tonpro slabé povahy. Drsné scény střídají ty trapné, přesto si film budu dlouho pamatovat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Vega už natočil lepší gangsterky, tohle pokračování je ale i ve stínu prvního fantastického dílu pořád dobrou žánrovkou. Nečekaný vývoj, pořádná porce násilí. Tohle je tady pořád. Pokud v Hollywoodu dohlédnou do východní Evropy, tak po Patrykovi musí už někdo skočit.

Dodatečné informace

Původní název:
Kobiety mafii 2 (více)
  • Polsko Kobiety mafii 2
  • Polsko Women of Mafia 2
Premiéra v ČR:
26. 3. 2020
Země původu:
Polsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kobiety mafii 2


Powered byJustWatch