Drákuloviny

60%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Nikdy jsem Brooksovi nepřišel moc na chuť. Jeho filmy mi svým humor nejsou vůbec blízké a parodiemi bych je už vůbec nenazýval. Drákuloviny považuji za jeho nejlepší film a to hlavně díky geniální dvojici Nielsen - MacNicol,kteří film táhnou vpřed. Pokaždé když se tato dvojce objeví spolu před kamerou,tak je to zábava k popukání.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Tohle nebyla parodie ale tragédie. Nudná lacině vypadající slátanina, u které jsem se ani jednou nezasmál. Ne všechno s Nielsenem je prča.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Pryč je Mladý Frankenstein, ostatně i sedmdesátá léta. Mel Brooks si byl dobře vědom, že v roce 95 Belu Lugosiho nikdo nezná, takže natočil přepálenou zábavu s Leslie Nielsenem a je to tak špatné až je to vlastně celkem dobré.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Jako na houpačce. Některé pasáže mi přijdou i po opakovaném zhlédnutí geniální a herecké obsazení včetně Brookse nemá chybu, ale pořád se nejde zbavit pocitu, že z dané látky šlo vysát mnohem, mnohem více šťavnatější krve. Ale to je celý Brooks, má komediální talent od Boha, ale často jakoby si po něm šlapal a stavěl se zbytečně do pozice pouhého lascivního nesoudného provokatéra. Pořád ale vtipnější a vkusnější než nepochopitelně zkultovnělá Ohnivá sedla...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
čudujem sa ľuďom ktorí považujú humor mala brooksa za vtipný. možno že sú jeho staršie komédie dobré, ale to sa určite nedá povedať o drákulovinách. film (nie komédia) je dosť nevtipný a nudný (poriadne som sa zasmial asi iba raz či dva razy), dá sa povedať že až trápny. riadne sklamanie (no aspoň že sa dá pozerať na herečky:)).
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
9
Zjistil jsem, že mám trochu svérázný vkus. Ne, že bych byl nějak ujetej, ale občas se nesměju s většinou (např. Troška - většinu jeho filmů nemůžu absolutně cítit). A někdy se zase směju tam kde moc lidí ne. A tohle je jeden z takových filmů. Já se zkrátka hrozně bavil. Leslieho miluju a Mela jakbysmet. Postavu Drákuly nemusím a tak jsem uvítal tenhle neskutečný nářez. Pád ze stropu, záměna Míny nebo likvidace Lucy jsou scény, které mě naprosto ničili.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Parodie na upíry.Nielsen je zde dobrý a filmové efekty docela taky.Průměrný film...
PandaPool
PandaPool
851 bodů
9.5
podle mě je to skvělej film kterej má originální vtipy, skvělá parodie