Dračí srdce

74%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 773 bodů
6.5
Pěkný dobrodružný film. Drak je na svou dobu hezky zpracovaný, příběh známý, kostýmy pěkné, prostředí také. Je to film, který mi žádný velký zážitek nepřinesl, ale na druhou stranu je to pěkná odpočinková podívaná vhodná pro celou rodinu. Za mě 65% .
lamps
lamps
15 156 bodů
9
Jeden z mých opravdu oblíbených filmů. Krásné a zábavné dobrodružství, u kterého se výborně odreagujete a na konci možná i uroníte nějakou tu slzu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Příběhově velice pěkné i po vizuální stránce to není nic za co by se měl film stydět.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
6
Samozřejmě, že nám těch draků moc nezůstalo, když je v každém druhém filmu zabíjejí ;). Drak vládne, baví mě ten jeho humor.. Příjemný film s řadou fantasy prvků, na které jen tak nenarazíte. Prostě pohádka pro celou rodinu. 65%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
príjemná rozprávka s tak nechutne krásnou hudbou (aspoň to čo je vo filme, zvyšok som z cd nepočul) a sympatickým quaidom. dej je typicky rozprávkovo jednoduchý, avšak to vôbec nevadí a je stále sa na čo pozerať (a môžete i hádať na ktorú zrúcaninu svk hradu sa pozeráte), prekvapí i humor ktorého je tu neúrekom (a je dobrý).
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Jak je to starý, tak je to krásný. Na dnešní dobu to působí trošku lacině, ale ten drak je hodně dobře udělanej (na tu dobu). Příběh je sice jednoduchej, ale scénář je na jedničku. Je znát, že ten film má srdce, na konci i slza ukápla. A ta hudba, po ´´dlouhé´´ době zase něco originálního a krásnýho. 77%
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Skvělá efektní srdovka(doslova) která vás nadchne rozesměje rozbrečí a co vít si přát a na svou dobu i efektně úžasná.
Ombak_Penari
2 764 bodů
8
Velmi pěkný film. Ikdyž by si to bývalo zasloužilo i nějaké to zlepšení, zvlášť pokud jde o davové scény, které působí dost levně a nízkorozpočtově. Nicméně je to film, který potěší celou rodinu a příjemně pohladí po duši. Na svou dobu moc krásně udělaný drak a skvěle obsazený Denis Quaid v roli pravého, nebo spíše pohádkového rytíře. Rozhodně film, který stojí za shlédnutí.
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
8
Dračí srdce má pro mne prapodivné kouzlo. Jako malý jsem vyrůstal na fantasy literatuře a filmech. V rámci jistého studování fantastiky mě nejvíce uchvátil právě tento film. Mohl za to sympatický a skvěle napsaný charakter draka, či hlavní protagonista a záporák. Je mi pak k pláči, když pomyslím na to, jak můj oblíbený film zprasili v dalších pokračováních, které nemají s původním filmem ani nic společného.
Cortyx
1 571 bodů
10
Na konci zatlačená slza . Vždy se rád kouknu na příběh o drakovi,který si myslí že udělala dobrý skutek a mladém princovi,který dar zneužil ve svůj prospěch .