Stáhni a zemřeš

50%
Stáhni a zemřeš

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vetical Ent.)




Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Celkem originální nápad, ale je to natočeno nudně, táhne se to, nudí, nic moc smrti, slabší dvě hvězdy, naštěstí to není dlouhé.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Tajemná aplikace, která vám ochotně sdělí, kolik vám zbývá čas do vaší smrti. Už od dob Samary a Nezvratného osudu, jsem viděl dost otřepaných variant a mutací těchto dnes hororových klasik. A bez mého překvapení, ani jedna nedosahovala hodnocení nad 30%. Démoni se v dnešních hororech serou snad do každého hororu. Od prokletých domů, zasílání kleteb nebo čmárání krvavýho pentagramu po zdech. Tvůrci musí přicházet pořád a pořád s novými nápady. Ty čurácský týnedžry stejně pořád čumí do těch "ajphounů a fejsbuků", takže hlavně jich to nejvíc osloví a pobaví. A ty další čuráci ve filmu jsou taky pořád na smartphounech nalepený jako mouchy, tak je jasné, že kromě malweru dostanou i přesný odpočet svý smrti, které by ti blbý a mladý košťata, promrdali nějakým tím pikem a Jägermaisterem. A nikdo si nebude číst podmínky používání a licenční smlouvy, tak to bezmyšlenkovitě odsouhlasí a je to tam! Slashorové orgie můžou započat. Vyvraždovačka týnedžrů může nekoho bavit, ale pro mě je to jen další průtrž stračen v těch největších hororových klišé, v tupých náhod s ohraným a trapným vymítačem démona a tlustým prodavačem IT elektroniky. Pár těch sexy kostí s černochama - milencema, nemusí uškodit. Ale zase na druhou stranu, nesralo mě to tolik, jako třeba nedávný výplach - Vadí, nevadí? Je to v podstatě to samé, kletbu máš s obojích stran, ať už šlo o kletbu s blbé dětské prokleté hry nebo prokleté aplikácie.
kery-
kery-
3 671 bodů
2
Nemá smysl si něco nalhávat - za mé rozhořčení si můžu pouze já sám, protože - ruku na srdce - co se taky dá čekat od filmu, kde je v hlavní roli zabijácká apka? Tohle byla sračka ještě předtím, než se to začalo natáčet. Buď stárnu, nebo se mi prostě jen nelíbí ten směr, jakým se celý tenhle žánr ubírá. Kurva, jak mě chybí starý časy se spoustou béček, ve kterých bylo stavěno na nápadu a atmosféře. Béčka, u kterých člověk dokázal vypnout, a nebyl celou dobu masírován trapnou snahou být cool a in. Tohle není nic jiného než píčovina, ale hezky úhledně zabalena pro náctileté teens, kteří poslouchají Biebera a natáčejí na Tik-Tok. Druhý den ve škole si můžou ukazovat telefony a lákat spolužačky na domácí promítání. Já nejsem starej a vy smradi kurva vypadněte z mýho trávníku!

Dodatečné informace

Původní název:
Countdown (více)
  • USA Stáhni a zemřeš
  • USA Countdown
Premiéra v ČR:
31. 10. 2019
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
6,5 mil. USD
Tržby:
48,02 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné