Doc Hollywood

65%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5
Doktor Hollywood není typickou u které by jste se smíchy chytali za břicho. Navíc ani nenabízí nějaké převratné množství gagu,ale díky hlavní postavě je tato komedie velmi příjemná a oddychová. Michaela J. Foxe mám rád už z Návratu do budoucnosti a i zde mne vůbec nezklamal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Průměrná romantika, kterou drží nad vodou hlavně sympaťák Fox. Moc k zasmání tu toho ale boužel není a to je u komedie docela zásadní problém.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Tento film kapku zaostává za vtipem. Hodně průměrná komedie.
Peter12
Peter12
810 bodů
7.5
Veľmi ľahká, príjemná komédia, ktorá ničím neurazí a navyše s vynikajúcim hereckým obsadením. Humor nie je silový, ako pri iných komédiach, ale pramočiary a svieži. S hercov by som vyzdvihol hlavne W.Harrelsom zahral to bravúrne a zo žien najviac zaujala B.Fonda.Keď si chcete pozrieť pohodovú komédiu,dajte šancu tejto myslím neolutujete.
koudel
koudel
318 bodů
7
Proč tak málo procent%? Pravda trošku limonádový příběh, ale roztomiý. Dobré hlášky - cesta po městečku s prasetem je užasná.
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
7.5
Michael J. Fox v roli, v které si ho bude pamatovat historie.Tajemství mého úspěchu. Tady je to přesně naopak. I když nechtěně, jakousi náhodou skončí hlavní hrdina, pán doktor kdesi na jihu v zapadákově. Začíná najednou poznávat kouzlo venkova a tamější pohostinnost lidí. Všichni se tam znají, všichni na tom jsou stejně a nikdo nikomu nic nezávidí. Prostě taková idylka. Pak je tu ještě ta parádní osmdesátková hudba, která tak nějak postaršího diváka zahřeje u srdíčka.