Mob Psycho 100

85%
Mob Psycho 100
Kageyama Shigeo, kterému všichni říkají "Mob", je student s nadpřirozenými schopnostmi - dokáže silou vůle zvedat předměty nebo třeba ohýbat lžičky. Když byl mladší, svoji schopnost rád ukazoval. Ale kvůli negativním ohlasům postupně přestal své schopnosti předvádět. Nyní je jeho jedinou starostí, aby si ho všimla jeho hezká spolužačka a ničit zlé duchy s jeho "mistrem"/podvodníkem. (Harroc)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
One Punch Man úplně nepřekonal svůj gimmick, tady se ONE dostává podle mě mnohem dál. Baví mě jeho koncept směšně over-powered protagonistů ztvárněných minimalistickou animací, kteří se nutí ve světě, který jim nepředkládá dostatečné překážky. Tady se navíc do kontrastu s neomezenou mocí hrdiny pokládají jeho osobní komplexy mnohem účinněji než minule. A možná nejdůležitější je, že jsou jeho schopnosti lépe postaveny do kontextu okolí a dovolují vedlejším postavám docházet ke katarzi. Dost mě to baví.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
ONE ďakujem ti za tvôj unikátny humor. Bez neho by si tento seriál ani neškrtol. Po One Punch Manovi som hľadal ,čo ONE ešte spravil a našiel som MOBa....a som za to rád! Od paranormálneho seriálu som nečakal nič ,ale keď sa spojí serióznosť s Onovým "I don't care" humorom ,tak to nemá chybu. A ten opening....ach je znovu super ako u One Punch Mana!!! MOB MOB WHAT DO YOU WANT!!?.....90%

Dodatečné informace

Původní název:
Mob Psycho 100 (více)
  • Japonsko Mob Psycho 100
  • Japonsko モブサイコ100
  • Japonsko Моб Психо 100
Distributor:
Netflix
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné