Dětská hra 3

52%
Dětská hra 3

Vzpomínáme si, že když se nebezpečný vrah Charles Lee Ray skryl před policií v hračkářství, při smrtelném postřelení přenesl svou duši pomocí kouzla do jedné panenky. Kdysi velmi populární dětská hračka musela být na nějakou dobu odstavená z výroby kvůli tvrzení Andrewa Barclayho, že jeho Good-guy zvaný Chuckie je chladnokrevným vrahem. Kdysi populární typ panenky se dnes opět vrací do výroby, protože negativní publicita už pominula. Celkem zničený však nebyl ani Chuckie, při znovupoužití starých materiálů ožívá duše Charlese a po svém "znovuzrození" vyhledá dnes už 16-letého Andyho ve vojenské škole v Kentu. Chuckie se po letech vrací na scénu a dá to svému okolí krvavě pocítit...




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
6
Třetí snímek o vraždící panence na předchozí filmové díly časově navazuje už hodně vzdáleně, ale i tak se stále drží Andyho, který už pomalu dospívá a ocitne se ve vojenské škole. Bohužel to už ztrácí na impozantnosti celkové atmosféry předešlých snímků, což je dáno hlavně scénářem, ale režisér John Lafia jakoby se to alespoň závěrečným soubojem snažil vynahradit. Celý děj je spíše o přísném vojenském režimu na škole, kam doputuje i Chucky se svou neustálou touhou po tělu. Takže co z toho vzniklo? Nic moc. Andy opět s Chuckym bojuje, nikdo mu samozřejmě nevěří, postupně se s Chuckym kdekdo ocitne tváří v tvář a vše tak nějak doplyne do zmíněného souboje Andy vs. Chucky. Napětí takřka žádné, drama vlivem již známých etud už vůbec ne. A gore? Tak o tom se raději ani zmiňovat. Jako obyčejná televizní vyprávěnka by snímek mohl obstát, ale v rámci filmové série docela rychlý sešup dolů. Zkrátka a dobře, chtělo to více nějaké té originality, neb jak je tímto vidět, pouhá změna prostředí a výrazné přidání věku Andyho je prostě setsakramentsky málo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
V předchozích dílech měl Chucky konkrétní cíl a plán, jak ho dosáhnout. Tady se zdá, že prostě běhá po základně a straší lidi mnoha nadbytečnými a kroky, protože co by taky dělal jiného, že? Opět mě mrzí, že zajímavý námět není důsledněji propracovaný - ale to se na to asi dívám moc dnešní optikou, kdy každý horor potřebuje být chytrý. Chucky má prostě srandu, a tak to má asi být.
Fingon
16 886 bodů
6
Tak nevím, líbilo se mi to o malinko víc než druhý díl, ovšem na první to nemá - a co se zábavnosti týče, stejně se mi nejvíc líbily dvě moderní pokračování. THIS MEANS WAR!

Dodatečné informace

Původní název:
Child's Play 3 (více)
  • Velká Británie Dětská hra 3
  • Velká Británie Child's Play 3
  • Velká Británie Detská hra 3
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
13 mil. USD
Tržby:
20,56 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dětská hra 3