Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard

50%
Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard
Plakát traileru

TJ Bennett si špatně zvyká na nový domov. Jeho otec se stal prezidentem USA a jemu chybí bývalí kamarádi a spolužáci. Vše se změní, když do ochranky přibude psí agent Max, kterého si chlapec zamiluje, a když na oficiální návštěvu přijede ruský prezident s dcerou Alex...
TJ Bennet se právě přestěhoval se svou matkou a otcem, nově zvoleným prezidentem USA, do Bílého domu a všude s ním chodí ochranka. TJ byl do nedávna normální kluk, který měl kamarády, kteří mu v novém bydlišti i ve škole chybí. Jediný s kým si chodí TJ popovídat je šéfkuchař Coop, který má pro TJe vždy něco dobrého. Když je do služby povolán psí agent Max, má konečně TJ v Maxovi kamaráda a navíc díky Maxovi se skamarádí i s některými spolužáky ve škole natolik, že je pozván na večírek. TJ na večírek nemůže, protože TJeův otec očekává příjezd ruského prezidenta Vladimíra Bragova s dcerou Alexou a TJ musí dělat společnost Alexe. Když se Alexa dozví o večírku, navrhne útěk a TJ s Alexou uprchnou oknem. Naštěstí se po jejich stopě vydá i Max, který zabrání únosu TJe maskovaným mužům, přičemž jednoho pokoše na kotníku. TJ podezírá lidi z ruské delegace, neboť únosci mluvili rusky i anglicky, ale jeho otec a této spekulaci nechce ani slyšet. Další den se oba prezidenti s ochrankou a rodinou přesunou na venkovské zabezpečené sídlo, kde TJ, společně s Alexou pokračují v pátrání po záškodnících, kteří chtějí narušit jednání o spolupráci obou zemí. TJ s Alexou podezírají Olgu, pak zase agenta Thorna, který je šéfem ochranky a vždy se při svém pátrání dostanou do potíží, což se nelíbí ani jednomu z prezidentů.  TJeův otec vyhoví agentu Thornovi a odejme TJovi Maxe, protože Max přestává být platným členem ochranky, když se stále pohybuje jen u TJe... (TV Prima)




Pete69
Pete69
29 761 bodů
2.5
První díl jsem ještě zvládnul, ale toto je jeden z nejkýčovitějších rodinných filmů vůbec. Vše co se motalo kolem psa ještě šlo, ale ten zbytek je za mě jedna velká katastrofa a film je pro mě téměř nekoukatelný. Ke konci už jsem trpěl a modlil se, aby to skončilo.

Dodatečné informace

Původní název:
Max 2: White House Hero (více)
  • USA Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard
  • USA Max 2: White House Hero
  • USA Max 2: Beyaz Saray Kahramani
  • USA Max 2: El héroe de la Casa Blanca
  • USA Max - Agent auf vier Pfoten
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard


Powered byJustWatch