Sabrinina děsivá dobrodružství

75%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
S1 3/5. Takhle temně pojaté čarodějky jsem čekal právě u "Discovery of witches" a ne u rebootu Sabriny. V tomhle prostě palec nahoru, ale jinak to dost trpí tou žánrovou kočkopsí nevyvážeností, takže na 4 to zatím nevytáhnu.
Lady Di
Lady Di
369 bodů
1.5
Trapný pokus o pokračování slavného seriálu Sabrina - mladá čarodějnice. Chybí tam to kouzlo seriálu, na které jsme byli zvyklí a milovali ho. Ty zábavné a skvělé tety? Ty v seriálu neuvidíte ani dalekohledem. A úžasný a vtipný, avšak naprosto oddaný Salem, na kterého byl vždy spoleh? Nic, černou kočku sice uvidíte, ale to je asi tak vše. Upřímně to byla nuda. Nedokázalo mě to upoutat. Když se na to nepodíváte, o nic nepřijdete. Vřele nedoporučuji.
czechwatchmaker
czechwatchmaker
104 bodů
9
Wow. Musím přiznat, že mám smíšené pocity. Sabrina mě velmi překvapila a nadchla. První sérii jsem úplně hltal, a to i druhou. Pak mi ovšem začalo připadat, že v některých chvílích to začalo být zmateční, či dokonce to nedávalo smysl, a to neplatí jen u scén, ale i u některých dílů. Závěr mě dost překvapil a možná i trochu naštval, čekal jsem, že to skončí úplně jinak, a ne tak otevřeně. Hned jsem začal hledat informace o páté sezoně. Ovšem mě nejvíc štve to, že se nejspíš nedočkáme pokračování. Když jsem si zde na kinoboxu, teď četl recenzi, dozvěděl jsem se, že se vážně mělo jednat o finále téhle série, což je docela zmateční. Myslím si, že Sabrina má dost potenciálu na to, aby pokračovala ve své cestě (příběhy). Konec konců, kdo hledá temný, hororový seriál s prvky démonického, paranormálního, (monster), psychologického hororu, tak si tenhle seriál naprosto užije. Doufám, že se dočkáme další série.
  • Sabrina Spellman vývoj postavy