Joe Rogan: Divná doba

72%
Joe Rogan: Divná doba
Plakát traileru

Komik Joe Rogan si ve stand-up speciálu z Bostonu otevřeně utahuje ze současné kultury, profi zápasníků, koček, veganů, legislativy kolem trávy a spousty dalšího.(Netflix)



Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Joe Rogan je ultimátní frajer ,který má neuvěřitelný přehled a štiplavé názory jenž nemusí být každému po chuti. Strange Times je mé první setkání s Joem jakožto Stand-up komikem. Úplně jsem hleděl jak se dokáže urvat ze řetězu a řvát na celé kolo. Ačkoliv se to kolikrát mohlo zdát zbytečně vulgární ,tak v reálu tomu tak nebylo. Všechny tyto vulgarismy měly svůj účel. Joe zde šije do všeho a do všech. Dělá si srandu ze sexismu , hlouposti atd.. Se suchou nití neodejde ani prezident. Za mne tedy spokojenost i když mám Rogana raději v umírněné póze.
Kuca25
2 132 bodů
6
Tenhle stand up byl v mém pořadí druhý hodinový výstup co jsem kdy viděl a i přesto, že mám rád Joe Rogenovi podcasty tak tady mě zas tak neoslnil. Oproti Kevinu Hartovi, například, mi zde chyběl humor. Jakože né že by to nebylo vtipný, ale určitě ne tak jak by správný Stand up měl být. Myslím si, že na americké publikum tohle jistě platí, ale pro člověka, jenž je z evropy nebo jiného kontinentu je tenhle styl humoru trochu moc uřvaný a přihlouplý. Ale rozhodně žádná katastrofa, avšak určitě znovu si to nepustím abych se pobavil. Rogenovi, ale šanci ještě dám.

Dodatečné informace

Původní název:
Joe Rogan: Strange Times (více)
  • USA Joe Rogan: Divná doba
  • USA Joe Rogan: Strange Times
Premiéra v ČR:
2. 10. 2018
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch