Sněží, sněží...

57%
Sněží, sněží...

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků.(Netflix Cz)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Příjemná a hlavně nenáročná romantická jednohubka, kterou si Netflix plní kvótu filmů s vánoční tématikou. Ve Sněží,sněží jsme při sledování viděl takovou pubertální variaci na Lásku nebeskou. Když k tomu všemu přihodíte modrookou krásku Odeyu Rush,tak máte o zábavu postaráno.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Je fakt, že z tohoto filmu na vás nebude dýchat nějaká ta Vánoční atmosféra, nebo kouzlo štědrého dne. Což nejspíš mělo, když vezmeme v potaz že se to děje přesně na Vánoce. Na druhou stranu si taky říkám, že v každých Amerických filmech Štědrý den slaví stejně, velká rodinná večeře tady? Ani prd, což je podivné a zároveň příjemná změna. Sice je divný, že každý chodí pařit přesně na 24. prosince :D ale ok, nějak to překousnu. Příběhy hrdinů, nejsou náročné, ale přitom reálné. Superstár, která hledá trošku normálnosti. Dívka co má sny, jenže kvůli nemoci rodiny je schopná to vše obětovat. Dva mega kamarádi, kteří jsou do sebe mega zamilovaní, ale zároveň nechtějí pokazit to přátelství. Lesbičky, kde jedna to o sobě tají a druhá naopak ne. Všechno to jsou příběhy s kterými se dnes a denně musí vypořádávat spousta lidí i puberťáků. Takže jsem za tento film rád.

Dodatečné informace

Původní název:
Let It Snow (více)
  • USA Sněží, sněží...
  • USA Let It Snow
Premiéra v ČR:
8. 11. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch