V měsíčním světle

61%
V měsíčním světle
Filadelfský detektiv pomalu rozplétá případ záhadné sériové vražedkyně, která se stala jeho životní posedlostí a jejíž zločiny se příčí vysvětlení.


Režie:
Scénář:

hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Fain scífko, které na mě působí, jako kdyby fakt patřilo do těch akčních osmdesátek. Herci dostatečně sympatičtí, a nemít se závěrečnýma minutama pocit, že to asi zas tak smysl nedává, tak jsem ještě víc spoko.
Floridsky
4 376 bodů
8
Fantastický úvod v osmdesátkách se skvělou atmosférou, napětím a hezkým vizuálem. Navíc za doprovodu výborné hudby, slušného tempa a skvělé kamery. Devadesátková pasáž trošičku slabší, ale stále hodně dobrá. Potom krok zpět. Ve druhé polovině jen jedna akční scéna, sice intenzivní, ale jinak nuda, tempo je pomalé. Napětí a atmoška se zcela vytratila. Závěr je uspokojivý, ale na pár otázek neodpověděl. Jako celku dám 4 hvězdy, protože je to originální a jde o velmi sympatický mix sci-fi a detektivky. Herci taky hrají skvěle. Sice to nejsou žádné velké hvězdy, ale Boyd Holbrook jsou s Bokeem dobří parťáci a švagr ,,Dexter" je taky fajn.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
5.5
Celkem sem se těšil na tento film,a to kvůli Michaelu C Hallovi.Bohuzel to bylo slabší než sem chtěl.pribeh nedokázal dostatečně v táhnout do děje,který byl i tak celkem nezajímavý a take dosti chaoticky bohužel,sice se dokoukal do konce,ale ani bych nemusel

Dodatečné informace

Původní název:
In the Shadow of the Moon (více)
  • USA V měsíčním světle
  • USA In the Shadow of the Moon
  • USA Ocultos por la Luna
  • USA Sombra Lunar
  • USA W cieniu księżyca
  • USA Στη Σκιά του Φεγγαριού
Premiéra v ČR:
27. 9. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch