She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

29%
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

Postava právničky Jennifer Waltersové alias She-Hulk se poprvé objevila v komiksu v roce 1980. Jennifer přišla ke svým "schopnostem" po transfuzi krve, kterou jí poskytl její bratranec Bruce Banner. Na rozdíl od Bruce se ale ovládá a zůstává během přeměny sama sebou, sice silnou a zelenou, ale příčetnou. (Miňonka, Kinobox.cz)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jednou to přijít muselo a Marvel chtě nechtě musel vyprodukovat něco co osloví jen okrajovou skupinu, nasere fanoušky komiksu a svou kvalitou bude atakovat spodní hranice. Neřadím se do skupiny, která lpí na dodržování přesností podle komiksů, ale tohle byla obří šlápota vedle. Boření čtvrté stěny mi nesedlo a působilo to na mne rušivým dojmem. Samotné finále je kapitola sama o sobě, která fanoušky rozdělí na dvě skupiny. Jedna si tento úlet oblíbí a druhá napálí odpad. She-Hulk je bez omluvy špatný seriál, který si druhou sérii nezaslouží a nezachrání to ani hromada cameo.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
7
A víte co? Podle mě je tohle důležitý seriál a je dobře že vznikl. Znám mnoho žen, které se snaží úspěšně kombinovat pracovní a milostný život a moc jim to nejde. Nebo si nepřijdou moc atraktivní atd. a nějaké super úspěšné sexy alter ego by chtěli. To všechno tady je. Pecka prostě.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
3
Hodnotím seriál jako celek a je to zkrátka jeden velký ucelený mess epizod, které za sebe samostatně dokážou stát docela hezky. Seriál She-Hulk totiž balancuje na hraně rozhodnuti, jestli má být klasickým MCU tahákem, originální právnickou komedií a nebo prostým meme formátem, který si dělá srandu jak ze sebe, tak i z celé fanbase. Nápady to mělo často dost skvělé, ať už šlo o docela vtipné případy, které se můžou řešit pouze v rámci tohoto světa (viz. Měnící se Elfka z Asgardu, trhlá mutantí influencerka apod.) a nebo originální promluva skrze stěnu k divákovi. Bohužel tam ale chybělo uchopení a jakési kočírování téhle látky, která dokáže být v případě špatné režie bolestivá a nekvalitní. Musíte se taky smířit s tím, že děj tady nemá žádný začátek, ani konec. Jste hození doprostřed události a plavete opravdu rychle, protože tvůrci nedokázali využít potenciál 9 epizod natolik, aby vám postava She-Hulk, či jiné vedlejší postavy přerostly k srdci a nedej bože, aby vám na nich třeba záleželo. (+ chci jen krátce vypíchnout, že to CGI v prvních epizodách looku she hulk vypadalo hrozně, později se zlepšilo) Dalším problémem je zbytečné tahání seriózních postav z jiných projektů (Wong, Daredevil a dokonce i Hulk, který je tady té začátku klíčový, ale špatně uchopený) a podkopává to jejich důležitost v jiných filmech a především chování. Pozitiva jsou v celkovém vizualu natáčení, na tom si tvůrci v MCU při seriálech poslední dobou fakt vyhrávají a zatím vede stejně MS. Marvel v tomhle oboru. Hudba taky v pohodě, ale nic zapamatovatelného. Největší světlo seriálu je samotná herečka Tatiana Maslany. Patří ji můj velký obdiv a mrzí mě, jakému tlaku byla ona sama vystavena při negativním přijetí veřejnosti, protože ona osobně podala opravdu profesionální a excelentní výkon a přeju ji, aby se ji splnil sen respektování she-hulk do celkového kánonu v budoucnosti. Ta postava potenciál má, ale musí přijít opravdu někdo, kdo bude schopný ji uchopit opravdu správně.


Dodatečné informace

Původní název:
She-Hulk: Attorney at Law (více)
  • USA She-Hulk: Neuvěřitelná právnička
  • USA She-Hulk: Attorney at Law
Premiéra v ČR:
18. 8. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch