Teorie velkého třesku

86%
Teorie velkého třesku

Leonard a Sheldon jsou fyzici. Někdo by je označil za šprty, ale v dnešní době je přesnější označení "geek". Žijí ve svém vlastním světě a realný život jim nic neříká. To se změní příchodem jejich nové sousedky, krásné blondýny Penny, obyčejné holce, které je svět Leonarda a Sheldona úplně neznámý, což často, vlastně vždy vyústí do zábavné situace.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Nejlepší,Nejzábavnější a nejdokonalejší seriál,který kdy spatřily mé oči. Vtip monstrózní - postavy geniální. Je jen otázka času kdy se začne seriál nazývat kultem,protože tohle označení si zaslouží. Tak skvěle napsané role jsem snad v žádném seriálu ještě neviděl.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Jediné zajímavé na téhle genocidě humoru je, že mnozí lidi, který jinak píšou dost kriticky o toxické maskulinitě, milují sitcom, který je jedním z jejich největších propagátorů v kontextu nerdské subkultury a naprosto amorální chování konstantně zobrazuje jako roztomilé, možná trochu nešťastné, ale "krásně klukovské" a postavám dává nějakých 12 let, aby z něj "trochu" povyrostly". Spolu s Ready Player One krásná ukázka toho, že v nerdské subkultuře se může prakticky cokoliv a jindy ostražití strážci ochotně koukají na opačnou stranu, když tvůrci jejich popkulturu staví do středu dění. Třeba kdyby to bylo aspoň trochu vtipné a ne holokaust komedie, taky bych tomu propadnul. Až se na tuhle obludnost podívají lidi za dalších deset let, budou nás soudit. Aspoň že už to skončilo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Po necelé první sérii jsem tomuhle seriálu dal sbohem. Začíná to být velice sterotypní a nudné...A že to má stejné hodnocení jako IT Crowd je pro mě jedním z tajemství CSFD. Silně nadhodnocený seriál, který začínám z duše nesnášet.

Dodatečné informace

Původní název:
The Big Bang Theory (více)
  • USA Teorie velkého třesku
  • USA The Big Bang Theory
Země původu:
USA

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch