Sexuální výchova

84%
Sexuální výchova
Středoškolák Otis nemá v oblasti sexuálního života vlastní zkušenosti, ale teorii ovládá dokonale, neboť jeho matka je sexuální terapeutkou. Otis je obklopen všemi možnými manuály, videy a otevřenými nekončícími rozhovory o sexu. Díky tomu se stal neochotným odborníkem na danou věc. Aby si zlepšil mezi spolužáky své postavení, rozhodne se spojit síly se spolužačkou Meave a založí si sexuální poradnu pro své spolužáky. Díky analýzám sexuálních problémů svých vrstevníků Otis zjišťuje, že by sám nějakou tu terapii potřeboval...




hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
7
Zase jeden z hrozně mainstream seriálů, který cílí na aktuální rozpoložení ve společnosti, ale klidně za 10 let už to bude úplně OUT. Úvodní epizody daly (chtěly dát) sérii/seriálu nějaký směr, ale on se toho nedržel moc dlouho. Vzniklo z toho teen vztahové drama. Ačkoli se to tváří, že to je o sexu, tak není. Vůbec bych se nebál říct, že tématem je gender? - Ano, skutečně je to o tomhle dnes snad už sprostém slovu, které nikdo moc neví, co znamená, ale hodně z nás se z toho může posrat. Hlavních postav tu máme několik, jelikož si seriál buduje svůj vlastní nezávislý svět (americkou enklávu kdesi v VB). Ale je to výborně obsazené! Nejlepší je jednoznačně dvojice Maeve (Emma Mackey) a Jean (Gillian Anderson), kdy teda obzvláště druhá jmenovaná - Otisova matka - je prostě topová! Zase bych z toho ale nedělal, kdo ví co. Počkejme 5-10 let po ukončení seriálu, až pak se ukáže zda to nebylo jen otázka now-popular seriálu, ale zda obstojí i v jiné generaci, jiné době. 1. série - 75%. 2. série - 75%. 3. série - 70%.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Asa Butterfield je očividně panic a Ncuti Gatwa zaslouží utopit v moči za to, co předvádí. Protagonista je totiž panic a jeho nejlepší kámoš je teplej afektovanej negr, co chodí v oranžovym fitu. Nevtipnej humus z produkce netflixu, kterej nesnesu.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Seroš trochu názvem a obsahem nabádá, že půjde jen o britskou verzi filmových prciček. Nic méně je to právě naopak, opravdu tady jde hodně o vztahy, různorodost charakterů, jejich pocity a strasti. Fakt se na to dobře kouká.


Dodatečné informace

Původní název:
Sex Education (více)
  • USA Sexuální výchova
  • USA Sex Education
Premiéra v ČR:
11. 1. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA, Velká Británie
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch