Román pro pokročilé

30%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
5.5
Tak další z řady laciných komedií... ovšem v tomto případě se jedná o jednu z těch lepších. Trošku té "serióznosti" dodal Marek Vašut a narušoval svým přirozeným charismatem klišé a mnohokrát viděné scény. O scénáři nemá smysl mluvit.. Pobavilo hlavně bratrské duo Vašut - Etzler, jinak by to nebylo ani za 55%
avenis
avenis
7 963 bodů
7
Teda musím přiznat, že ze začátku se to jevilo jako hovadina. Ale když jsem vytrvala až do konce, konstatuji, že nesouhlasím. Ačkoliv Etzler svým "výkonem" dokazuje, že zničí každou stopáž kteréhokoliv filmu, tady se naštěstí Vašut a Čvančarová, Kohoutová a především Hybnerová postarali o celkově dobré skóre. Tato komedie nikdy nebude patřit do zlatého fondu naší kinematografie, ale přesto je to dílko koukavé, rozhodně lepší než Román pro muže. (25.10.2020)
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
2.5
Nechápu, proč takové filmy vůbec vznikají. A když už tedy vzniknou, tak nechápu, že je někdo pošle do kin. A když už jsou v kinech, tak nechápu, proč na ně lidi chodí. A už vůbec nechápu, proč se tahle konkrétní blbost vlastně jmenuje Román pro pokročilé.
Radovanes
Radovanes
1 172 bodů
3
Příspěvek obsahuje spoiler!
pery34
299 bodů
10
Marek Vašut hrál skvěle,byl to jeho super film
Vlastní názor
Vlastní názor
178 bodů
8.5
Vašut je prostě Vašut. Ten udělal celý film. Já jsem spokojený.
  • Marek Vašut