Secret Obsession

45%
Secret Obsession
Jennifer se po traumatizujícím napadení probudí s výpadkem paměti. Její oddaný manžel o ni pečuje. Jennifer si ale brzy uvědomí, že nebezpečí zdaleka nepominulo.


Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
3.5
Tenhle film. Se proste nepovedl Nápad nula, je to stejné, jako všechny ty předchozí, kde dívka po nehodě ztratí paměť, navíc si furt říkáte, jak může být někdo tak blbej, kdyby měla alespoň trochu rozumu, tak by se 1. Do toho domu nedostala, a za 2. By se z něj dostala už dávno pryč. Konec filmu je stejně blbej, jako zbytek filmu, prostě jsem čekal, že ho ten detektiv umlátí, nebo tak, ale oni se tam válí na zemi a, pak Landon Tiptonová sebere sílu, a potom co to 3 posrala, tak vše ukončí za 2 sekundy. Příběh o tom, jak detektiv žije sám, protože jeho dcera se kdysi ztratila, a manželka mu nadává, že je neschopnej, je zbytečný, s příběhem to nic nemá, navíc když už to tam dávali, tak jsem čekal, že se to s tím nějak spojí, nebo ji nakonec najde, ale ono moc, scénář je blbej, příběh je blbej, postavy jsou úplně blbý a Netflix je taky... Netflix proste musí na filmech ještě zapracovat, zatim nic extra nepředvedl Je mi líto, že jsem tímhle strávil nedělní večer
Mikik4444
3 906 bodů
5
Tak toto považuji za jednoduchý a předvídatelný film. Na celém filmu není nic moc zajímavého. Jediné co se mi líbilo byla Brenda Song.

Dodatečné informace

Původní název:
Secret Obsession (více)
  • USA Secret Obsession
Premiéra v ČR:
18. 7. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch